{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Omega Comerc: Proizvodi kvalitetni i sigurni za konzumaciju

S
25.2.2013. u 10:00
0
Omega Comerc: Proizvodi kvalitetni i sigurni za konzumaciju
0
Mesna industrija Omega Comerc iz Visokog je kompanija koja se bavi proizvodnjom, preradom i prometom mesa i mesnih prerađevina. Njihovi proizvodi se mogu naći u svim bolje snabdjevenim objektima širom BiH.
"U našoj proizvodnji posebnu pažnju obraćamo na zdravstveni aspekt te kvalitet proizvoda koje pripremamo za naše cijenjene kupce. U našem asortimanu mogu se naći tradicionalni suhomesnati proizvodi, polutrajni i bareni pileći i juneći proizvodi, kuhani proizvodi, kao i oblikovani proizvodi", poručuju iz ove kompanije.

Proizvodnja, promet i prerada proizvoda se kontrolišu od sirovine, preko recepture i pripreme pa sve do gotovog proizvoda. Dokaz tome su i usvojeni standardi i certifikati.

HACCP certifikatom kao međunarodnim i evropskim standardom želimo zadovoljiti zahtjeve naših kupaca da imaju zdravstveno siguran i što kvalitetniji proizvod na svojoj trpezi.

Halal certifikat koji posjedujemo je dokaz da su meso i mesne prerađevine proizvedene po strogim pravilima definiranim šerijatskim pravom.

Apsolutna kontrola u proizvodnji koju imamo od sirovine do gotovog proizvoda je garancija da su naši proizvodi kvalitetni i zdravstveno sigurni za konzumaciju, ističu iz Omega Comerca.

Omega - slano, a slatko zadovoljstvo

Afera s konjskim mesom ovom proizvodaču iz Visokog, koji od početka svog rada obezbjeđuje kupcima najkvalitetnije proizvode koji su strogo kontrolisani i zdravstveno sigurni za konzumaciju, je pričinila štetu, ističu iz ove mesne industrije.

Šokantna je informacija da je sporno meso koje se pojavilo u nekim evropskim zemljama prevoženo u najobičnijem kamionu gdje su veoma veliki uslovi za onečišćenje i zagađenje hrane. Stoga iz Omege poručuju kupcima da imaju povjerenja u njihove proizvode jer je apsolutna kontrola u proizvodnji koju imaju od sirovine do gotovog proizvoda garancija da su njihovi proizvodi kvalitetni i zdravstveno sigurni za konzumaciju

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: