Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo bi kanton da frizira podatke...ne sviđa im se statistika koja ionako preteže na stranu države...možemo mislit koja je onda prava slika
PA BOLAN JA GODINU DANA TRAZIM POSAO, NISAM JA KRIV STO STE VI NESPOSOBNI PA NE ZELITIE DA NAĐETE POSAO, A NAZALOST NISAM OD ONIH KOJI IMAJU STELU DA SE ZAPOSLE. BAS ME ZANIMA KAD SU NEKOG ONI ZAPOSLILI.JEDNOM STE ME ZVALI I REKLI DA SE JAVIM U JEDNU FIRMU, OTISAO SAM TAMO A VI STE POSLALI 100 KANDIDATA I ISPADE DA STE MI NASLI POSAO,SRAM VAS BILO.