Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno koliko ste vi komentatori puni mrznje prema svemu. Ja sam radio na izgradnji dionica Svilaj-Odzak, Lepenica-Suhodol i Suhodol -Tarcin. Veze vi nemate sta sve nosi pokretanje javnih radova. Hajrudina Hadzidedica poznajem licno i covjek je proaktivan koliko moze biti u nasim uslovima. Kamo srece da ste vi vrli komentatori poduzeli bar nesto konstruktivno za sebe. Manje bi ozlojadjeni bili i bolji bi generalni utisak bio o stanju javnog mijenja.
Samo se u Bosnu ulazi kroz Odžak. Zato i imamo ove Djeda Mrazove na vlasti!
a kuda bi ti? kroz Srbac?
@Hektor Samo se ti drzi fudbala i slicnih tema, lakse je i tebi i svima drugima, posto je jasno iz tvog pitanja da jednu recenicu skontao nisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Wolfiks, neupucen si skroz. Dionica Svilaj odzak nije u potpunosti zavrsena iz geomehanickih razloga. Kad se zavrsi proces slijeganja, nastavit ce se sa izgradnjom gornjih slojeva kolovozne konstrukcije. Naravno da to tvoj pticiji mozak ne moze svariti, pa se usudjujes komentarisati nesto sto ne poznajes
Problem je što između Odžaka i Zenice fali još ohoho kilometara, a isto tako prema jugu ka moru. I završiće koridor WC (kako ga Nadrealisti nazvaše) taman kad moji praunuci doguraju do penzije. Sjeća li se ko još Bičakčićevog polaganja kamena temeljca i Francuza?
Kakvi crni turisti? Samo će brže proći kroz BiH ka Jadranu. Jedina korist je što će platiti cestarinu.
Ulaz na Odzak izlaz na NeUm..apsurdistan ..
ZIVIO SDP BIH
E cuj ulaz u drzavu kroz ,,odžak"...
@minpenzija samo djeda mraz ulazi kroz odžak
To je sutra A sta cu ja jesti danas ?
Mi sve radimo u interesu naših susjeda. Do sada se većinom ulazilo u BiH u B.Brodu i to je od granice sa Slovenijom do Sl.Broda cca 85 kuna. Nakon izgradnje Vc da bi sišli sa HR auto puta idete još dalje i plaćaćemo cca 100 kuna Hrvatskoj, i tako puta auta , puta kamiona , puta autobusa , puta više goriva itd. Da nemamo inata i da smo imali svoj interes Sarajevo - B.Luka _ Gradiška /do Gradiške 57 kuna/ i imali bi za deset godina 10miliona uštede u odnosu na ovaj idiotizam.
@Mujo hrsuz G-dine Mujo ako se krećete iz pravca Zagreba do Sarajeva HR auto putom i umjesto da vozite 200km i plaćate 15eura vozili bi 120 km i platili 8eura te uštedjeli na gumama , gorivu itd. Ja samo to komentarišem , ali s obzirom da vi više brinete o svemu drugom osim o svome interesu pa me iznenađuje vaše razmišljanje koje nije usmjereno na lični interes već na nešto što donosi drugome korist.
Povezati Sarajevo sa namjenskom industrijom Konjic !
ulaz u BIH Odžak i izlaz iz BIH Neum su u Herceg Bosni
tako je, al kaj nam vrijedi
jedva cekam tunel kroz prenj
volio bih i ja vise nego iko, ali djeluje mi tako filmski nestvarno i neizvodivo... ako ga tito nije mogao napraviti, da ga ovi urade ?!
sad ima boljih masina i meni djeluje nestvarno, ali se nekako duboko u sebi nadam ne zaboravi da je vijenac nekada bio nestvaran, pa eno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)