{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana 38. sjednica Skupštine dioničara NLB Banke

17.9.2015. u 12:13
0
Održana 38. sjednica Skupštine dioničara NLB Banke
0
Održana 38. sjednica Skupštine dioničara NLB Banke
Na održanoj 38. sjednici Skupštine dioničara NLB Banke d.d. Tuzla donesena je odluka, da se u cilju daljeg širenja i što boljeg pozicioniranja na tržištu FBiH administrativno sjedište NLB Banke registruje u Sarajevu. Strategija NLB Grupe je kreiranje snažne Banke, poboljšanje efikasnosti rada, olakšanje komunikacija unutar banke i značajan doprinos izgradnji imidža banke, čemu će značajno doprinijeti i ovaj korak.
„NLB Banka je postavila čvrste temelje za nove izazove, te je svojim dugogodišnjim radom i posvećenošću klijentima učvrstila lidersku poziciju na području Tuzlanskog kantona koji i dalje ostaje naše strateško tržište i administrativno-operativno sjedište. U vezi s tim, naše poslovanje u Tuzli ostaje u potpunosti nepromjenjeno kako za klijente banke, tako i za naše uposlenike. Banka ostaje dostupna našim klijentima u svim svojim poslovnicama u Tuzli, te nastavlja raditi na unapređenju usluga za naše klijente. Cilj nam je sa istom posvećenošću ojačati našu poziciju i u ostalim kantonima Federacije BiH i pružati kvalitetne finansijske usluge svim našim klijentima“, izjavio je Senad Redžić, direktor NLB Banke.

Osim registracije sjedišta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u planu je širenje poslovne mreže u skladu sa potrebama tržišta na kojem banka posluje. NLB Banka je nedavno započela i proces unapređenja izgleda poslovnih jedinica. Cilj je predstaviti moderan i pristupačan koncept bankarstva koji će pospješiti komunikaciju i savjetovanje klijenata Banke. Na taj način Banka će dodatno unaprijediti svoj individualan pristup klijentima, koji u prvom redu znači stručnost, stabilnost i sigurnost, jasne principe poslovanja, kao i potvrdu da uz sebe imaju Banku koja je tu da ih savjetuje, sasluša i usmjeri.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: