biznis
1

Održan Sarajevo vino fest 2015 uz podršku kompanije m:tel

Klix.ba
Kompanija m:tel je podržala Međunarodni festival vina i gastronomije - Sarajevo vino fest 2015 koji je održan 19. i 20. februara u sarajevskom hotelu Holiday.

Festival je ove godine organizovan po osmi put, a bio je posvećen obilježavanju 21. godišnjice od održavanja Zimskih olimpijskih igara. Kompanija m:tel je podržala ovu manifestaciju prepoznavši značaj festivala za promociju turističke i ugostiteljske ponude kao i promociju sajamskog turizma Bosne i Hercegovine.

Na festivalu se predstavilo više od 80 izlagača iz regiona, što je bila odlična prilika za stvaranje poslovnih kontakata i sklapanje novih poslova. Izlagači, kao i posjetioci festivala su uz dobra vina i gastronomsku ponudu imali priliku da se upoznaju i sa odličnom ponudom kompanije m:tel namijenjenoj upravo poslovnim korisnicima, te da se detaljno upoznaju sa vrhunskim pametnim telefonima iz m:tel ponude.

Iz m:tela preporučuju tarifne modele Bez Limita namijenjene poslovnim korisnicima koji vam pružaju mogućnost besplatnih razgovora, slanja besplatnih SMS-ova (Fair use princip) i neograničeno korišćenje interneta. A pored nabrojanih pogodnosti, svi novi korisnici Bez Limita Flat tarifnog modela koji zaključe ugovor u periodu od 1. februara do 31. marta 2015. godine, imaju mogućnost razgovora prema svim mrežama u BiH po najjeftinijoj, jedinstvenoj tarifi u BiH, a po cijeni od 0,14 KM/min.

Uz kontrolu troškova i najniže cijene razgovora ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, uz tarifu Bez limita, možete odabrati i jedan od atraktivnih telefona iz naše ponude po cijeni od 1 KM.

M:tel preporučuje Sony Xperia T3, Huawei Ascend P7, Huawei Ascend G630, LG L70 dual ili LG G3.