{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održan Sarajevo vino fest 2015 uz podršku kompanije m:tel

23.2.2015. u 12:27
1
15
Održan Sarajevo vino fest 2015 uz podršku kompanije m:tel
1
Kompanija m:tel je podržala Međunarodni festival vina i gastronomije - Sarajevo vino fest 2015 koji je održan 19. i 20. februara u sarajevskom hotelu Holiday.


Festival je ove godine organizovan po osmi put, a bio je posvećen obilježavanju 21. godišnjice od održavanja Zimskih olimpijskih igara. Kompanija m:tel je podržala ovu manifestaciju prepoznavši značaj festivala za promociju turističke i ugostiteljske ponude kao i promociju sajamskog turizma Bosne i Hercegovine.

Na festivalu se predstavilo više od 80 izlagača iz regiona, što je bila odlična prilika za stvaranje poslovnih kontakata i sklapanje novih poslova. Izlagači, kao i posjetioci festivala su uz dobra vina i gastronomsku ponudu imali priliku da se upoznaju i sa odličnom ponudom kompanije m:tel namijenjenoj upravo poslovnim korisnicima, te da se detaljno upoznaju sa vrhunskim pametnim telefonima iz m:tel ponude.

Iz m:tela preporučuju tarifne modele Bez Limita namijenjene poslovnim korisnicima koji vam pružaju mogućnost besplatnih razgovora, slanja besplatnih SMS-ova (Fair use princip) i neograničeno korišćenje interneta. A pored nabrojanih pogodnosti, svi novi korisnici Bez Limita Flat tarifnog modela koji zaključe ugovor u periodu od 1. februara do 31. marta 2015. godine, imaju mogućnost razgovora prema svim mrežama u BiH po najjeftinijoj, jedinstvenoj tarifi u BiH, a po cijeni od 0,14 KM/min.

Uz kontrolu troškova i najniže cijene razgovora ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, uz tarifu Bez limita, možete odabrati i jedan od atraktivnih telefona iz naše ponude po cijeni od 1 KM.

M:tel preporučuje Sony Xperia T3, Huawei Ascend P7, Huawei Ascend G630, LG L70 dual ili LG G3.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Plašite li se da će se poskupljenje goriva odraziti na poskupljenje namirnica?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: