{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Surfujte kao nikad do sad

Sponzorisani članak
21.5.2015. u 12:37
0
Surfujte kao nikad do sad
0
Surfujte kao nikad do sad
Poslovna komunikacija treba da bude savremena, profesionalna, kvalitetna, a zašto ne i ekonomična. Za sve one koji žele da poslovanje unaprijede smanjivanjem troškova, a svoje zaposlene obraduju novim uređajima, Mtel nudi velik izbor poslovnih tarifa osmišljenih da pruže besplatnu i neograničenu komunikaciju sa saradnicima uz potpunu kontrolu troškova.
U posebnoj ponudi koja traje do kraja juna kompanija Mtel pripremila je svojim poslovnim korisnicima još veće bonuse uz tarife Bez Limita. Formiranjem poslovne grupe – Total Group ili proširivanjem postojećih grupa uz tarife Bez Limita, novi korisnici mogu da ostvare čak duple bonuse za mobilni internet.

Uz ovu ponudu i sklopljeni ugovor na 24 mjeseca u periodu do kraja juna 2015. godine, za jednu od tarifa Bez Limita, bonusi za mobilni internet biće više nego uduplani. Bonus za mobilni internet uz tarifu Bez Limita Flex/Flat 30 biće uvećan sa 200MB na 500MB, za tarifu Bez Limita flex/flat 50 sa 500MB na 1GB, za tarifu Bez Limita flex/flat 80 sa 1GB na 2GB,a za tarifu Bez Limita flex/flat 120 sa 2GB bonus će biti uvećan čak na 4GB.

Pored ovih izvanrednih bonusa za mobilni internet korisnike očekuje i 1000 minuta bonusa za razgovore u fiksnoj m:tel mreži ili 1000 SMS-ova.

Tarifni modeli Bez Limita pružaju mogućnost besplatnih razgovora, slanja besplatnih SMS-ova (Fair use princip) i neograničeno korišćenje interneta.
Total Group usluga namijenjena je svima onima koji žele da unaprijede svoju poslovnu komunikaciju, a pored povoljnih tarifa i odličnih bonusa tu su i uvijek dobri telefoni, ovog puta po promotivnim cijenama od 1 KM* (sa PDV-om):

Nokia Lumia 630 DS uz tarifu Bez Limita 30,
LG G3S uz tarifu Bez Limita 50,
Samsung Galaxy A3 uz tarifu Bez Limita 50,
HTC One M8 DS uz tarifu Bez Limita 80,
Sony Xperia Z3 + auto punjač + nosač uz tarifu Bez Limita 80.

Tu je i najnoviji Samsung Galaxy S6 koji u m:tel ponudi uz tarifu Bez Limita 120 iznosi 1 KM.

Ponuda važi do kraja juna ili do isteka zaliha, a detaljnije informacije o ponudi dostupne su na stranici www.mtel.ba/poslovni-korisnici (Uz ugovor sa minimalnim periodom trajanja od 24 mjeseca).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: