Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prije par dana na auto cesti Zagreb- Bepgrad mogu se vidjeti na desetine kamiona iz Srbije , Bugarske , Makedonije kako natovareni voze u svoje zemlje dobra polovna vozila , jer im je to njihova zemlja dozvolila. Meni moja zemlja neda nista ili ceka da svi pokupuju i da me onda posalje u Srbiju da kupujem auto na Njemackim tablama sa euro 3 motorom. Pa ima li kraja ovom javasluku , i oduzimanju elementarnih građanskih prava u ovoj zemlji. Diskriminacija , omalovažavanje , ugnjetavanje i sve ono negativno nase struktura rade samo SVOM narodu i nikome drugom. P.S. Kako je moguce da se ODLUKA donijela a sada se ista zbog necega prolongira . Ili je mozda najbolje da mi sebi kupimo vozila sa euro 3 i da vozimo bez registracije .
Homologacija se odgađa do daljnjeg, pa šta ste radili do sada...kontali kako da izbacite bošnjake?
Ma ovaj Drago Talijan samo nesto mulja. Kako je krenulo homologacija ce poceti 2100 - kad nas budu izbacivali iz Evropske unije ... A pitanje je i tad hoce li uspjeti. Ako su napravili informaticki sistem kako onda da moraju odgoditi pocetak homologacije ?
A znaju svi u BL ko je talijan. Samo gleda gdje se moze ubrati nesto, mogu misliti kakav mu je konzorcij.
A gdje ja mogu provjeriti koja auta mogu a koja ne mogu, nije valjda samo euro 3 motor da se gleda, mogu li kinezi, ameri?
Sramota. Homologacija se odgadja zato sto soliraju, eno i po novinama pisu da su izbacili iz konzorcija bosnjake. Ovi hoce samo pare a ne da sistem funkcionise kako treba, zbog toga i kasni, garant...
Koliko ja znam carina se uvijek plaća a koliko procenata nije mi poznato. Ovi\"ugroženi\"Hrvati koji su pola Bosne snadbijevali polovnjacima od nove godine u većini gube posao.Možda si ti jedan od njih?MOŽDA?
Ma \'ebo ovo. Kobajagi sada će se moći uvesti auto do 12g starosti sa euro3 motorom, a kada ga uvezes, moras platiti carinu od 22% i plus PDV od 17%. Mnogo brate, mnogo... Džaba auto od 5000km, kada na njega moras jos dodati oko 2000km.