Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekaj malo. "Prelazak magicne crte od 50$ bi se mogao izbjeci ako Rusija i Saudijska Arabija postignu dogovor o kontroli cijena". Ove dvije zemlje ne pokusavaju kontrolisati cijene da ne rastu vec da ne opadaju. Oni se zele dogovoriti oko ogranicavanja gornje granice proizvodnje kako bi sprijecili gomilanje zaliha te na taj nacin povecati cijene. Dakle ako Rusi i Saudijci postignu dogovor tek tada ce cijene otici preko 50$ dolara po barelu.
ma maznuli smo tanker sa gorivom sad ce samo kod nas gorivo biti haman bagatela hahahaha.sta se bunis stoko glasacka placaj danak svom glasu
Kod nas nikako da "padne" kao da viagru toce ?!?!? Ali tako je kad jedna osoba drzi monopol nad naftom u BiH, dabogda prokletniku za obloga zafalilo !
Osjetili smo po novcaniku
Da al prije toga su pale za 15 $ No kod nas treba da padne za citavih 50$ da bi neko smanjio za 10 feninga
Sadašnji nivo cijena na našim pumpama dostignut je kada je nafta bila skoro 55 US$ po barelu. Kasnije je pala na 46 $ a pumpadžije nisu smanjile cijene ni za 1 kf. Sada je ponovo blizu 50 $ i već se javnost priprema za novo poskupljenje. Tako je to u zemlji gdje su desničarske stranke na vlasti koje brinu samo za interese krupnog kapitala, tajkuna, kladioničara i političara, a za narod ih zaboli nešto. Pa glasaj opet, stoko.
predlozi neku stranku koja je voljna smanjiti akcizena gorivo, praviti puteve na pocetku mandata i citavo njegovo trajanje, stranku ciji vodja necd ukrast i namirit familiju za 10 generacija glasat cu za njih...sve je isto, svako ce te karat ....
@Nadbiskup Pa akciza ide sa cifrom , nije fiksna !!! Tako ako je cijena uvezene nafte niza onda bi i zadnja cifra trebala biti niza !? Ili NE ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)