Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god je zaduzen za njihov marketing ne shvata da se karte trebaju reklamirati i pustiti u prodaju mjesecima prije da bi linija mogla imati sansu da postane profitabilna i odrziva. Ovako ce biti samo jedan u nizu propalih projekata i onda ce se opet kukati.
@gooUser1567762822 Ko da čuvaju cijenu da konkurencija ne uleti xD
Jest svaka cast i sretno ali Sa aerodrom ce morati takse ,primjer ako letis za Turxku na odmor trebas platiti 150 km aerodromskuh taksi,naj vise takse na.Balkanu a vjerovatno i u Europi...
Hoće li i za ovu destinacija karta biti skuplja nego kod drugih aviokompanija?
Moze li ikako bez ovih izjava: "Kompanija FlyBosnia je do sada zaposlila i vratila u BiH osoblje koje je do tada bilo daleko od svojih domova i misija je da svi oni koji, nažalost, napuštaju državu da se vrate u istu gdje imaju priliku raditi u domaćoj aviokompaniji tako da naši uposlenici rade na uspostavljanju novih evrospkih direktnih linija"???
Morati smanjiti takse
Je li obo ista firma koja je ecpresno nabila dugove i ne placanja aerodromu?
Ostalo je jos da se povezemo sa Madridom,Barcelonom,Amsterdamom,Moskvom,Atinom,Pragom i to je to....
Koja je ovo glupost???Pa oni su do guse u dugovima i pustate ih da lete?Ro mora da ce Dzeko podmiriti njihov dug.Amri bi bilo pametnije da radi ,nego sto trosi Edinov novac
Zar nemase dug od milion i nesto maraka pa kao sele kod Raspudica u Mostar..??😡😡🤔🤔
Hajde sada.komunjare,ko pere pare ,ko je koga zajebo,ili ovo je.da se najbogati lju di na.svijetu (zaljevske zemlje)hoce.da.dosele.ovdje...Ili ovo Bakir pere pare.itd itd.
koja je cijena karte? sigurnost aviona i cijena su najvazniji.
Sad će Džeko svake hefte biti kući..
Jesu li ovo oni sto pekaru hljeba ne placaju
Jel istina da je ovo firma par SDA "firmasa" koji pokusavaju da profitiraju na kartama dok troskove i takse da drzava placa pod isprikom "dovodjenja turista" koji ce "trositi" u BiH ?
Nije istina. Ne mora sve biti od neke stranke