Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ovi nisu propali
Ma normalno kada su u debelom plusu sto se tice poslovanja :)))
Prije je bilo marka kondukteru u džep. Pošto je sad?
Izgleda da drzava BiH postoji samo na papiru, i to jedva. Pa ovima se i Željeznice zovu "Željeznice Republike Srpske " Samo se ceka pogodan trenutak za potun raspad. Tko to ne vidi naivan je ko "francuska sobarica"
Pozdravljam
Fukaristan
fukaristan je cijela tzv. bih. što se prije razdružimo bit će nam svima bolje. silovanje suživota nigdje nije prošlo. raspala se i ex yu, a raspast će se i protektorat.
@ifc Ne zelimo mi sa vama da zivimo, vec necemo da ostanemo bez svog komada zemlje... ko to jos zeli s'vama zivjeti? Zar si mislio da mi patimo za vama, da hocemo s'vama da zivimo pa ne damo zlocinackoj tvorevini da ide na secesiju... mi smo spremni da vas platimo da razgulite...
ma oni su propali kao i cijela bih. to klaprta prazno iz dana u dan i gomila još veće gubitke.
Nemaju koga ni da prevoze u tom nerazvijenijem dijelu BiH, nije ni cudo sto spustaju cijene karte.
Aaaah predlažem to i kolegama u GRASU ! AKo ih niže cijene karata ne izvuku iz bule, e ne zna šta će !
Ne bih se vozio kada bi ONI meni platili.
Koji supljak i paradoks i jeftina Dudukova kupovina glasova.Grcaju u dugovima,radnike odpustaju i jos gore zaduzeni i od BL rezima a sad ko fol 2 mjeseca do izbora snizuju karte.
isti qrc. je i u federaciji. od dva putnika ne možeš ni čistačicu platiti.