Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite Talgo vagoni?
Pišete o Talgo vozovima, a postavljate sliku niskopodnog elektromotornog voza Končara. A Osmanagić je zaista \"puno \" rekao\" o tome kad će vozovi krenuti. Pa vrapci na grani znaju da će vozovi krenuti kad se dobiju potrebne dozvole. A direktora .....ma kao i sve u državi.
Zeljo, sve si u pravu.Do neki dan je Osmanagic htio da proda u bezcijenje Talgo vozove, i iznio je puno mana tim vozovima, a sad odjednom druga prica. On je kadar korumpirane SDA i on radi po zadatku propale SDA i sad daje ublehatorske izjave.
Sve je ovo satrologija SDA i kriminalca Nedzada Osmanagica radi ispadanja iz vlasti SDA i radi lokalnih izbora u oktobru.Milionski gubici su u zeljeznicama, a uposlenicima koji su otisli u penziju nisu uplatili penziono i ne mogu ostvariti prava za penziju mjesecima, dok Osmanagic harci zeljeznicke pare.
neka ovakvih vlakova što više,,, samo, noćnu vožnju iz zagreba za sarajevo sa ovim starim vagonima što sada voze, ne dirajte.
Vozovi davno kupljeni! Nisu na našim želejznicam vozili! gdje su bili? jeli ovo bijeg od podnošenja izvještaja novoj koaliciji, Jeli SDA skontala da bi ih mutikašenje sa Talgovima mogla koštati, osim što je i narod več debelo koštalo po džepovima..
jel him se to osladilo?
fala k... na udarcu da su se sjetili