Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačke cijene, bosanske plate (ako je ima)
zna li bilo ko,koliko ce winston kostati naredne godine...
Ne podnosim dim cigareta, kad mi žena zapali, ja izađem na balkon.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kol'ko sam prdnuo moram izaci iz sobe :D
da nije corak?
zna li bilo ko,koliko ce winston kostati naredne godine...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E to sto su skoro iste cijene...to ti se zove harmonizacija propisa s EU. licno, pusac sam i nemam nista protiv poskupljenja cigareta (i treba da budu skupe) jer ako cu prestati onda je to potrebno uraditi prije svega zbog zdravlja. ali ono sto me stvarno zanima, godinama im skace cijena zbog akciza pa bi bilo lijepo da nam UIO saopsti gdje tacno odlazi taj prikupljeni novac.
nikad cigare nisu bile jeftinije za 15 maraka kupis duhana i napravis malu mini cigaricu ko fol smanjis postotak nikotina i katrana i eto ga 15 maraka mjesecno za cigare .popuše ga porezna i fabrike i političari .duhan posadiš na balkonu u bašti na balkonu .i opet ga popuše političari.
https://www.youtube.com/watch?v=LGmVRunHjyU evo pa svi imamo u domu svoje mini fabrike cigareta
scenario .ko ima para on ne zna za poskupljenje,sverc e pa tu je drzava na gubitku moraju armiju policije angazovati ,500 000 pusaca u bih.ko ce njima stati u kraj.pa zatvori ne mogu poprimiti koliko bosna svercera cigara moze stvoriti. sto skuplje to sve veci organizovani kriminal i vise drzavu kosta.10 milijardi eura evropska unija je na gubitku od švercera.danas svi imaju mašinice i duhan .još kad krenu mini tvornice cigareta .https://www.youtube.com/watch?v=LGmVRunHjyU ove kupujte svi imamo tvornice cigareta nedajte politicarima i mmf
Bacite cigare u inat njima!
De bola, hoće mi neko objasniti ako su mi cigare bile 3,30 koliko će biti hahahahhaha
Ovo samo ima kod nas cijene skaču,a plate stoje iste već 10 godina.Treba se popišat na ovakvu državu popišat.
Država se glupira, al hajd, zato cvijeta crno tržište. Kesica sa 20 smotanih cigara na pijaci 1 KM. Duhan na pijaci 10-15 KM kila. Raja naravno sve više mota, crno tržište cvijeta, nigdje poreza, a država kao i u proteklih dvadeset godina, guli narod i uspješno propada! Političari tjeraju narod iz ove države, žalosno al istinito !
Sad će izgleda pušači, kao i svake godine "debelo popušiti"!
1999 je bilo 3 Maraka jedno paklo Malboro u njemackoj, pa su digli na 4 Marke, pa na 3€ i odmah na 4€, za godinu na 5€, pa sve dalje smanjili pakla. 3 Makr 25 komada a danas 7€ za 25 komada. znaci za ni 20 godina od 3 Makre na 7€ otisao si u Aldi (kao Bingo) mogao si napuniti za 100 Maraka a danas za 100€ ni pola kolica. deru narod a narod glup, tako da uvjek zivis na minimum i bogati sve vise i vise dobiju. ipak cigare bi ja digao na 30€ 10 komada, tako da bas niko nebi ni poceo ali vazne su pare, ne narod.
uhhhh mnogo jbt , kad sam prestao pusit ne tako davno bile su 2,5 km ...
Nogiracu zenu zbog cigara
nemoj ba , trebat će ti još :)
E sad smo ga popušili :)
motaju se cigare nikad se jeftinije nepusi :P
Placas male papirne kurcice za velke para da bi se trov'o! Ja je u žvalje necu metat nit' mislim ikad!
Ahhh, često se sjetim one " sve je dobro dok je drina marka" kad malo bolje razmislim i tacno je, bilo je bolje nego sad u svim sferama života, bar meni :)