Mislite li da ne može gore?
0
Od danas Klasov hljeb košta 1,30 KM
Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeftiniji m.etak nego hljeb
bolje dodat\' jos 70 feninga i pojest\' hamburger kod trovaca!
Gdje je ostalih 118 komentara???
tako je kakve pomoci od komentara :S sad ce i ovaj izbrisati komentar. Pa sax gori ste od Turkmenistana.
nije da ih branim...ali SDP (jos uvijek) nije na vlasti! koliko znam oni se zalazu za ukidanje PDV-a na hljeb?
Pa sta ti cinis u vezi toga ? Pisanjem komentara neces nikako pomoci ni odmoci...
Zlagumdzija obecao DRZAVU ZA COVJEKA a haman nam nece dat ni HLJEBA da jedemo!
U ZIVOTU JE ESENCIJALNO PRESTATI BITI ZDAPI .treba se nekome krvi malo napit .
Ma nek vise o.d.j.e.b.u i oni i njihove cijene. Svakako nije zdravo puno hljeb jesti :) Jedina smo nacija koja puno hljeba jede. Pa zasto ne bismo bili kao svi ostali na planeti ;))) povrce, meso, a hljeb kad ima kakvog safta za umocit ;)
Svi na ulice! Mislim do kad ovako kukati a ništa ne raditi? cccc -.-´ I bojkot Klasovih prozivoda.. Mislim ima u malim pekarama hljeba, koliko toliko jeftiniji.. A i da nije jeftiniji treba naučiti ove iz Klasa pameti!
Hocemo jos vise cijene hljeba! ove su premale!
NAROD ZNA !
I da, izračunah sve troškove i kuhanje hljeba je 50% jeftinije nego kupovina, uzevši da je hljeb 1.10 KM. Sada, kada je 1.30 je još zgodnije.
Ja mislim da ste vi svi jedne obične ljenčuge koje ne znaju skuhati hljeb. Ja kuham hljeb već mjesecima kući, to može svako i nije teško naučiti, pa i najsiromašniji i najbolesniji koji imaju snage da odu do prodavnice kupiti hljeb - mogu smoći snage pa ga skuhati. Ništa lakše. Ne znam šta se bunite.
Sramno sta dr reci ...
I TREBA OVAKO DA BUDE. NEKA GOSPODJE, RAZNE MACKE MLADJEG I ZGODNIJEG PROFILA KUHAJU HLJEB. VRECA BRASNA KOSTA OKO 23 KM MOZE BITI MJESEC DANA PROSJECNOJ CETVEROCLANOJ PORODICI. ETO EKONOMIJE DRAGE DOMACICE
Sto ti je reci ironija, ja imam internet a jedva kraj s\' krajem.. Pa znaci za 2 hljeba dati 3 KM pa jeste li vi normalni ?? Nego, pa hoce li iko organizovat da izadjemo na ulice ? :( Ja cu prvi izac ali ne mirne proteste, vec kao i u Kairu !! PROTESTI PROTESTI DEMONSTRACIJE DEMONSTRACIJE