Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za menagment mostarskog aerodroma!
Ova drzava treba stati iza svakog ko se trudi napraviti dobar incoming gostiju u BiH
jos da budu pametni pa da uvedu let sarajevo-kuvajt ili sarajevo-katar... al jok...
Taman da Pjanic i Lulic mogu na pitu doci poslije treninga
Bude li u avionima fratarčića pedofilčića hahahahaha
Direktor Aerodroma Mostar Marin Raspudić kaže: „Republika Hrvatska je Dubrovnik proglasila projektom od nacionalnog interesa. Mislim da će doći oko 100 miliona eura za rekonstrukciju dubrovačkog aerodroma, a ja sam dobio 60.000 maraka od županije. Uporedite te cifre, pa mislite kakva je tržišna utakmica.“ http://www.slobodnaevropa.org/content/aerodrom-u-mostaru-konacno-ozivio-potrebna-ulaganja/24958194.html
Letu stuke letu avijoni
Ovo je linija u stvari Medjugorje-Vatikan
Što fali, € dolaze u BiH, budžetski korisnici će imati platu na vrijeme!
Samo je pitanje koliko će koštati. Niko ne dolazi u BiH zbog skupih letova. Sramota da smo u srcu Evrope, siromašna zemlja a treba ti bogatstvo da u nju stigneš.
BRAVO MOSTAR !!! Ovo je fenomenalna vijest. Nadam se još kojoj atraktivnoj destinaciji, pa da možemo za relativno male pare putovati.
the Mistral Air fleet consists of the following aircraft with an average age of 22.1 years ovo je neka kompanija izgleda gora nego bh Airlines.... sretno svima ko bude letio sa njima
Zna li se koliko će biti povratna?
Ja malorpije gledao cijene, 01.april/03.april povratna sa taksama 98 €
Trgovinska razmjena između BiH i Italije iznosi 10 posto, kaže između ostalog, vjerovatni pijani, ambasador. Prevedite na bosanski Napulj. Na SJJ postavili Veličana & sina da preusmjravaju letove prema Dalmaciji i Hercegovini. Doduše za ove žabare mi i nije krivo, eto ih Hercegovini, da ne prljaju šeher Sarajevo.
Znaci li to da za sve stanovnike Mostara... svi letovi vode u Rim?
Ne vec to znaci INCOMING tj. direktan uvoz svjezeg keša u BiH
Još jedna propuštena šansa BH Airlines. Linija Sarajevo - Mostar - Rim bila bi komercijalno isplativa i tehnički izvodljiva za ATR avione. Ali sada .......??
Nije do BH Airlinesa vec do direktora Aerodroma Sarajevo.Mnogi su zeljeli doci i uspostaviti linije ali covjek ima neki cudan cjenovnik tako da...
Sad smo još bliži svetoj stolici :D
Vidjelica Vicka je uradila dobar posao....