Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osoba koja je direktno odgovorna za zloupotrebu i pronevjere, te koja je uzimala mito namjenski da bi dovela do ove situacije je NEDŽAD BRANKOVIĆ.
Osoba direktno odgovorna za pronevjere i gubitke, i osoba koja je uzimala mito da bi namjenski dopustila te stvari je NEDŽAD BRANKOVIĆ.
Rasime ako ne napišeš Tužbe potrebne, džaba smo kreččili.
Bravo za Rasima! "Zadovoljan sam jer smo spriječili gubitak strateške firme, ali sam istovremeno tužan zbog činjenice da smo uopće bili dovedeni u ovakvu situaciju", rekao je Kadić. A SADA EKPRESNO TUZBE i KRIVICNE PRIJAVE ODGOVORNIMA ZA GUBITAK 15 MILIONA KM!
ZNACI AGONIJA SE NASTAVLJA!!!! Ova mu je dobra, Citiram: "Ne smije nam se dešavati da vlasnik svake dvije godine mora davati 15 miliona KM za "gluposti" koje su ovdje rađene. Hahahaha .... koji d.e.b.i.l.i. Pa to je MASINA ZA SPALJIVANJE NOVCA!! Svaka cast onome ko je ovu "Kravu Muzaru" smislio. Vala se je i namuzao poreskog novca iz Bosne i Hercegovine. SVAKA MU CAST!! MUZI MUZIIIIII. Iduce godien digni na 20 Miliona. MUZI MUZI .... BH Airlines: godisnja muza 3-4 Miliona. Zeljeznice Federacije: godisnja muza 2-3 Miliona. Gras sarajevo: godisnja muza "nepoznato"... do sada namuzeno 90 Miliona Energopetrol .... pomuzen Hidrogradnja .... pomuzena