Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno sada, rijeka Ugar sama ima ja 3 mhe i 2 planirane u RSu, ribe slabo da ima, desetine kilometara vode je u cijevima, a korito zna biti nocu suho
@Pokvareni_usisivac :(( Rusicemo MI to sve...povratice se flora i fauna, nadam se...Tik Tak.
Pričaš gluposti
Sve mini centrale uništiti. Molio bih urednika neka ispita koliko su dosadašnji vlasnici mini centrala platili poreza od kad postoje, vjerujte bitćete iznenađeni
Treba tebe uništit ili ti dati sjekiru veću svakako kradeš sumu i lozis kubike drva da bi ugrijao sobu jednu .
Kad tako već pričaš o zaštiti okoline,vjerovatno se ti ne voziš autom i ne zagađuješ okolinu,ne griješ se na ogrev,ne siječeš šumu da bi se ogrijo.Ne bacaš smeće koje završi u neku od rijeka koje su pune smeća.
Od mini hidrocentrala samo guzonje imaju enormnu korist. Ko je zarovi da pravi treba ga objesiti zajedno sa onim ko mu je potpisao dozvolu. Kad hoće š da investiraš u struju, bujrum otvori kesu i kupi skupu vjetrenjaču, a ne 50 kubika jeftinog betona i obezbijedio jadov prapraunuke preko državnog , našeg dobra.
Koliko laži iznosi te o mHE je nevjerovatno,da li živite od tih laži?Činjenica da u Njemačkoj imate 7000 mHE,u Austriji 4000 mHE i da su to zenlje u samom vrhu po pitanju zaštite okoline govori o tome da su mHE čist izvor energije.Zašto Di Caprio ne poruši mHE u Austriji i Njemačkoj??
Jeeeeee
Ko je jamio, jamio..
Da si sposoban imao bi posla. Ne moze svak bit menadzer. Cost-benefit analizom se vidi samo lična korist graditelja mini hudroelektrane..Opstine godisnje dobije samo 50.000KM. O cemu pricamo..?
Samo najavljuju,nema ništa od toga.
I dati rok za uklanjanje već izgrađenih.
Haj glupsone predloži rok. Budi kreativan.
Sad obustavljate kad je Teletović uništio rijeku Doljanku (najvecu pritoku Neretve)
A šta je to uništio majmune , ista voda prolazi kroz turbinu i izlazi iz turbine , nejede turbina vodu nit je zagađuje naprotiv imaš 100% cistu energiju , majmune
Smradu jedan. Ne diraj legendu koja je pronijela ime BiH u svijetu. Ne diraj trojku sa parkinga. Neka nam Di Caprio pošalje svake godine 300 miliona KM i mi ćemo mu čuvati rijeke, nek se ne sikira. Mislim da čovjek noćima ne spava misleći šta će biti sa nama i našim rijekama. Jest čovjek nasikiran.
Vidjecemo na djelu kako to funkcjonise.
Svaka čast Fadile care👌✌
Ooooooooo Jeeeeeeee ! Mic po Mic ! @LORDXYZRBiH HATE THIS! Tik Tak!
Par lijepih vijesti od jutros pročitah na klixu. Bravo se sve hrabre borce koji su stali u odbranu naših Rijeka i Riječica a koje su napali kojekakvi tajkuni i pljačkaroši državne imovine.
@User 1837 Potpisujem...Jedna mala bitka dobivena, ali sudeci po informacijama RAT jos uviijek nije.Mic po Mic !
aprilili