Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je super. Dodje ko oni skupovi iz matematike u osnovnoj, imas imena politicara s jedne strane i vlasnike firmi s druge strane i treba samo da ih povezes.
Čestitke od srca, nadam se nekako da bi i javnost mogla malo virnuti u te projekte čisto onako da nas želja mine i da bi mogli i kad prođu dvije godine da malo virnemo da vidimo rezultate.. Eto samo to...pa nek je sretno ...
cestitamooooo
Kako nepismeni i neobrazovani Konakovic naoravi preko Harisa Basica sebi listu podobnih i claniva NiPa za ovaj projekat. Sve radi u svoju korist taj lazljivi i prevarantski hadzija Konakovic.
Ova vlada je bez veze,ali ovaj Haris Basic je takvo smece da je to neopisivo.Nehljebovic i smrad koji vazda jede na tudji racun.Nije htio doci da ukopa zenu koja ga je hranila.Smece i izdajnik.
I jos nesto o ovom jadu: on ne smije od zene ni u wc dok ne pita,to je takva ljiga.
Onjusi tvoju mamu kad mu glaba,navikao na njen vonj.Majmune jedan ja nisam SDA,ali poznajem Basica smrada jos iz Praga.Tamo govno pobjeglo,tetka ga hranila a nama reko:umrla je sto da ja idem tamo,neko ce je sahraniti.Dmece.Ta zena nije imala djece nego njemu slala i njegovoj sestri.
Pogresna link na klixu... https://mp.ks.gov.ba/sites/mp.ks.gov.ba/files/prelim.rang_lista_0.pdf
Bravo za Ministarstvo na podršci, bravo za ove mlade ljude koji žele da ostanu u BiH i da stvaraju ovdje. Bravo!
@yadiktator o čemu to ti,PPa ovo je jedno.kakve start up firmeni qurci,
Kad će Trbović objaviti imena stipendista. Hoće li biti subvencije za kupovinu prvog pištolja ?