Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno su najpovoljniji ovi što grade turističke kioske po Baščaršiji? Ljudi rade bez ikakve zarade, samo da pokriju troškove...
PRIIIJEEELAZ! Hoće li se ovako pisati za dvije-tri godine?! Mi u BiH govorimo ''preći preko'', a ne ''prijeći prijeko''!!!! Dakle, PRELAZ!!!!
@Doggystyle U BiH niko ko je rođen u BiH ne govori ekavicu i srpski, ali je sve više Bošnjaka koji nesvjesno preuzimaju i upotrebljavaju novoskovane kroatizme, koje čak ni Hrvati u nekim dijelovima Hrvatske ne upotrebljavaju u svome govoru..
Hrvatska će izgraditi svoju polovinu, a tek mjesec dana nakon što je izgrade, mi počinemo sa gradnjom. Pa jesul šugavi bogte..
A koji MOST se gradi???
Pustite most u promet i ranije, postavite par kontejnera i koristimo ga dok ne bude novi prelaz. Kao da je to nesto novo.
To treba što prie napraviti za lakši i brži "uvoz mozgova" u BiH....svi polomiše noge da dođu živjeti i raditi u ovom rahatluku....a i "turistički obraz" nam je izglancan do zavidne razine.
Žalosno, metar po metar se gradi i otvara preko 20 godina...ni pola koridora nije izgradjeno a o dionicama Tarčin-Mostar i Zenica- Doboj se i ne govori što znači da ni narednih 25-30 godina nećemo izaći autoputom u EU!!!
POZDRAV ZA SVE VOZARE I VOZARKE ŠTO IM KALOŠA S ASFALTOM DJELUJE KAO ELEKTRODA ZA ZAVARIVANJE !
Smije li se ko kladiti da radovi neće početi ni do kraja 2020, a most gotov do 2026 😋
Kako se na tenderu kradu pare ?
Ono je tehnika građenja ..nema drvene skele ispod mosta da je prva bujica odnese.
@Dopeman hvala na info...dobro je znati.