Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je Bukvic u ovome to je neki lopovluk.Mozda da da stipendiju svojoj mami i maminoj rodici?Njih dvije su mlade poduzetnice(po 85 godina),imaju i vode milionske biznise,tek su pocele da ulazu u imovinu.Fuj.Bukvic je sramota za muslimane.
A da vi maloumnici koji smrdite u nekoj buhari i smisljate debilne komentare mozda za promjenu upisete neku skolu da zavrsite pa tek onda komentarisete. BBI banka je ta koja razvija ovu zemlju i cuva je od takvih ko sto ste vi.
Bbi je fuj banka.Svi smo se iz tog supka izvadili.Niko nece vise kod njih jer kazu da ne uzimaju kamatu.Islamsko bankarstvo i Amer Bukvic= neki lopovluk.100%
Kako dijete moze biti šehidsko 24 godine nakon rata?
bbi banka bakija izetbegovica
BBI banka kojaje najvjerojatnije nastala od humanitarne pomoci i svjetskih donacija pa sad pocela da dijeli sadaku
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com
Uhapšen 2017. u korupcijskoj aferi u SA. Izbačen sa Forbesove liste milijardera 2018. jer se nije znalo koju imovinu posjeduje. Pere li to BBI neke novce preko stipendija ? ;-)
fonga, kojeg fonda? sksk šta?