18. i 19. maja
7

OBI slavi 21. rođendan u Bosni i Hercegovini

OBI je vodeći evropski lanac DIY trgovina koji će posebnom ponudom 18. i 19. maja 2024. godine proslaviti 21 godinu poslovanja u Bosni i Hercegovini.

OBI je u Bosnu i Hercegovinu donio inovativan i kvalitetan asortiman, ideje za uradi sam projekte te podigao nivo usluge na evropske standarde.

Proslava OBI rođendana je planirana za vikend, 18. i 19. maja 2024. godine kada vas uz kupovinu očekuju pokloni. Za svaku kupovinu iznad 100KM , ostvarujete pravo na poklon bon zavisno od iznosa računa. Što je veća kupovina, veći je i iznos poklon bona koji može da ide i do 1000KM!

"Za naše vjerne kupce, solomahere, za oba dana vikenda, uz svaku kupovinu iznad 100KM nagrađujemo vas poklon bonom koji možete iskoristiti pri sljedećoj kupovini! Također, tu je i novi rođendanski katalog sa odličnim cijenama. Očekuje vas i vesela zabava za najmlađe – uz facepainting, klovnicu, muziku i balone, cijela porodica može uživati i slaviti sa nama! Market tokom ova dva dana zatvaramo kasnije, tako da se možete opustiti i uživati u kupovini u našem marketu od 8 do 21 sat", otkrili su iz OBI-ja.

Ističu i da tokom ova dva dana svi zaiteresovani mogu koristiti besplatan autobuski prijevoz kako bi jednostavno mogli doći do OBI Marketa i uživati u kupovini.

Podsjetimo, OBI je vodeći evropski lanac trgovina koji pruža širok asortiman kvalitetnih proizvoda za uređenje doma i vrta, kao i jednostavna DIY rješenja koja pomažu svima da ostvare svoje projektne ideje. Poznati su po svojoj vrhunskoj usluzi i stručnom osoblju koje je uvijek na raspolaganju za savjete i pomoć.

Uz bogat asortiman proizvoda, OBI nudi i razne usluge, uključujući rezanje drveta, iznajmljivanje mašina te miješanje boja.

"Svim kupcima želimo srdačnu dobrodošlicu na proslavu našeg 21. rođendana i radujemo se prilici da im pomognemo u stvaranju savršenog doma i vrta uz prepoznatljivu OBI uslugu” dodali su iz OBI-ja.

Više informacija potražite na www.solomaher.ba.