Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je kazao da je na današnjem sastanku potencirao i projekat izgradnje brze ceste Bihać-Cazin, koji bi značajno skratio i ubrzao put do Bihaća, a veže se na projekat obilaznice Cazin. HAHAHAHA UBLEHA U NIZU HAHAHAHA IZBORI SISAJU SE OVCEEE MEEEEE MEEEEEEEEE
Pa ovo je naprosto nevjerovatno, cim se nesto pocne graditu u krajini ovi iz sarajeva kritikuju i pljuju....ne mogu da vjerujem koliko su hasumi te sarajlije tacno misle da je samo sarajevo bosna...to je jedini grad na svijetu koji mrzi svuje sunarodnjake... Pa dokle vise sarajlije dokle... Zasto ste takvi pa ne mozete ni sa kim.
Bolje da su ga drvenim vijaduktom zaobisli, hem jeftine hem dijaspora dolazi samo jednom u godini a pare dolaze kroz kabal i u torbici postara Mujesira
skupo vam je to
bacanje para ko da netko i ide u cazin da ga treba zaobilazit
@fric pa i nisam a i što bi išao kad gradite zaobilaznicu da ga svi zaobilaze
ovi plaćaju samo da ih se zaobidje
počelo je počeloooo predizborne šarene laže, udri lagati o cestama i zaobilaznicama to krajišnici puše vec 25 godina. Narode moj do kada ćemo isto slušati i budale biti???!!!!
Te pare nece ni p od puta vidjet
ubleha obezbjdjeno hhahah , ostalo jos ovaca za sisanje HJAHAHAHA