Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije zabranio..nego ocijenio kao neekeonomicnu eksploataciju sve dok ima besplatne nafte u libiji siriji iraku.. obama pozer
Ili amerika nema koristi od toga ili je ovo samo uradio da bi kao nesto uradio pred kraj mandata jer zna da ce ovaj ridji majmun to ukinut odma!
Urac bi on zabranio da je ostalo neko veliko nalaziste.Ispumpali su i sad mogu glumiti ekologe.Sad ce te iste busilice montirati na drugom mjestu.Ovo je Obamin ko fol potez pred odlazak.
zato se buši na Bliskom istoku
Donald to poništava 21. januara.
Vidiš, Obama "zabrani" bušenje nafte (izvor novca) radi zaštite okoliša, a Memić na Ilidži priča kako je prošlo "antičko vrijeme" Jugoslavije u kojoj se nešto zabranjivalo, i dozvoli izgradnju u vodozaštitnoj zoni. Pritom nije naštetio okolišu, koliko građanima koji se iz te zone snabdijevaju vodom. To ti je kad životinja sjedne na vlas pa sere u korito iz kojeg pije, samo zato jer mu se može.
Eh da je lahko biti Memic Memic bi bio svako :P
Nisi skonto Miles. Pod "ZAŠTITOM OKOLIŠA" misli, čuvajmo svoje zalihe dok ne nestane jeftine nafte sa istoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)