|

O certifikatima za kompanije iz BiH koje izvoze

O certifikatima za kompanije iz BiH koje izvoze
0
F
FENA
8.12.2010. u 08:34
0
komentara
0

dijeljenja
O certifikatima za kompanije iz BiH koje izvoze Direktor Poljašević imat će uvodnu riječ
Euro info korespondentni centar Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine danas u Sarajevu organizira 2. sastanak Evropskog poslovnog kluba. Tema sastanka je "Kada će izvozne kompanije iz Bosne i Hercegovine dobiti validne izvozne certifikate izdate od nadležnih institucija Bosne i Hercegovine".
Ovaj sastanak Evropskog poslovnog kluba, smatraju u Komori, odlična je prilika za uspostavljanje direktnog kontakta predstavnika institucija nadležnih za privredu, s jedne, i privrednika, s druge strane, te unaprjeđenje procesa uspostavljanja partnerskog odnosa između vladinih institucija i Poslovne zajednice Bosne i Hercegovine.

Osim predsjednika Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine Veselina Poljaševića, očekuje se da riječ uzmu predstavnici Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Ureda za veterinarstvo BiH, Instituta za akreditiranje BiH - BATA, Instituta za mjeriteljstvo BiH i Instituta za standardizaciju BiH.

Također, skupu će prisustvovati i predstavnici Agencije za nadzor nad tržištem BiH, Metalurškog Instituta "Kemal Kapetanović" iz Zenice i Instituta za građevinske materijale iz Tuzle.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.