Promo
863

Novootvorena bašta Hotela Bjelašnica - savršen izbor za vrele ljetne dane

Ljeto na Bjelašnici dobija potpuno novi oblik. U sklopu Hotela Bjelašnica, u rad je nedavno puštena nova ljetna bašta koja će dati poseban čar ovim vrućim ljetnim danima.

U prelijepom ambijentu ove bašte moći ćete uživati u bogatoj gurmanskoj ponudi koja obuhvata: tradicionalna bosanska jela, roštilj, jela ispod sača, jagnjetinu, te mnoga druga internacionalna jela. Osim toga, u ponudi ćete naći i lounge ambient sa firepite-om, gdje ćete moći sami sebi ispeći jela sa roštilja i uživati u prirodnom okruženju.

"Na ovu ideju smo došli kako bi smo proširili ponudu na Bjelašnici i upotpunili ugođaj kako gostima našeg hotela, tako i svim posjetiocima ove olimpijske ljepotice. Naša ljetna bašta osmišljena je u konceptu netaknutog prirodnog ambijenta, okružena šumom i zvukovima naših fontana i slapova. Sigurni smo da će posjetioci svih starosnih skupina istinski uživati", izjavio je Berin Mušinović ispred Hotela Bjelašnica.

Bašta također obuhvata i tematski dječiji park, a trenutno je u pripremi i shisha lounge bar. Nakon ugodnog odmora i ručka u novootvorenoj bašti u sklopu Hotela Bjelašnica, svi posjetioci će imati priliku opustiti se u welness-spa centru koji je savršen bijeg od svakodnevnice i gradske gužve i vrućine.

Ponuda wellness&spa centra obuhvata: bazen, jacuzzi, aroma tuševe, fitness, masažu i finsku saunu. Cijena dnevne karte iznosi 25 KM za odrasle i 15 KM za djecu. Cijene korištenja finske saune (1 h) je 15 KM. Ukoliko se odlučite za masaže, medicinsku i relax masažu u trajanju od 60 minuta, dobit će te po cijeni od 50 KM. Za sportsku masažu, masažu vrućim čašicama i masažu čokoladom cijena iznosi 55 KM (60 minuta). Cijena limfne drenaže (60 minuta) iznosi 60 KM, dok maska od zelene gline (30 minuta) košta 30 KM. Također, cijena parcijalne masaže u trajanju od 30 minuta iznosi 25 KM, dok masaža lica i dekoltea (30 minuta) košta 20 KM.

Ako se odlučite za noćenje, za vas su priremili posebne akcijske cijene za juli i august. Za dvije osobe, cijena dva noćenja iznosi 234 KM, četiri noćenja 432 KM, te šest noćenja 594 KM.

Ova ponuda uključuje: noćenje sa doručkom za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi visoke kategorizacije; korištenje Wellness & Spa centra; gratis korištenje bicikla jedan sat dnevno; društvene igre – stoni tenis, pikado, bilijar; organizovane aktivnosti - fitness, pješačenje; popust na sve masaže 20 posto; besplatan parking i WiFi, te rani check-in i kasni check-out u dogovoru sa hotelom.

Dnevne aktivnosti uz nadoplatu: Quad Safari ture i paintball. Za djeca do 6 godina noćenja su gratis (u smještajnoj jedinici sa roditeljima), dok je za djecu do 12 godina popust od 50 posto. Boravišna taksa iznosi 2 KM (1 euro) po osobi i danu i nisu uključeni u cijenu smještaja.

Obavezna je rezervacija na +387 33 976 921 ili na e-mail: [email protected]. Akcijska ponuda se odnosi na sve dane u sedmici i traje do 30. oktobra 2019. godine.