biznis
0

Promo / Novogradnja u centru Makarske, atraktivni stanovi od 31 do 108 m2

U centru Makarske započeta je gradnja atraktivnog višestambenog objekta. Stanovi imaju od 31 do 108 m2. Useljenje stanara je planirano u lipnju 2019. godine. Zgrada koja je izgrađena ima tri ulaza (lamele), a u svakom ulazu je lift. Na svakoj etaži su po tri stana, a ukupan broj jedinica je 42 stana. U podrumu su osigurana garažna mjesta. Stanovi imaju velike komforne lođe/balkone s pogledom na more.

Kako navode investitori, zgrada se gradila po visokim standardima sa vrhunskim termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada zgrade radila se sa toplinskom izolacijom od kamene vune debljine osam centimetara. U stubištima je brački kamen i inox ograda. Stanovi su visokokvalitetno opremljeni, vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termo-izolacijskim staklima.

Ulazna vrata u stanove su sigurnosna "Blindo" protupožarna, a unutarnja furnir u bijeloj boji vrata za sobe. U kupaonicama je podno grijanje, visokokvalitetna keramika i sanitarije. Ograde na balkonima su kovane i pocinčane. U svim prostorijama je ugrađena led rasvjeta. Sve sobe u stanovima su klimatizirane. U dnevnom boravku je jedan zid obložen dekorativnim bračkim kamenom. Ponuda slobodnih stanova u završenoj zgradi Projekt 1

Lamela A ( prvi ulaz) S35 na 4. spratu površine 71,74 m2 sa parking mjestom

Lamela C ( treći ulaz) S33 na 3. spratu površine 69,47 m2 sa parking mjestom

Kupci za ove projekte ne plaćaju agencijsku proviziju, a ne plaćaju ni porez na promet nekretninama jer je u cijenu uključen PDV. Novi projekt 2

U 2018. godini je započeta izgradnja novog projekta. Radi se o višestambenom objektu s ukupno 42 stambene jedinice. Zgrada će biti visine suteren, prizemlje i 4 sprata. U zgradi će biti ukupno 42 stana, u suterenu 35 garaža, u suterenu i prizemlju će biti ostave te oko zgrade vanjski parkinzi.

Zgrada će se graditi visokim standardom i opremiti vrhunskom termo, hidro i zvučnom izolacijom. Fasada zgrade će biti sa kamenom vunom debljine osam centimetara i silikatnom fasadom. U stubištima će također biti izolacija sa kamenom vunom debljine osam centimetara. Unutar stanova će se raditi dodatna izolacija jer će se zidovi oblagati knauf pločama.

U stubištima će biti brački kamen i inox ograda, a vanjska ograda na balkonima je pocinčana. Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni.

Vanjska stolarija je od visokokvalitetnih PVC profila sa termo-izolacijskim staklima. Ulazna vrata u stanove će biti sigurnosna "Blindo" protupožarna, a unutarnja furnir bijele boje vrata. U kupaonama će biti podno grijanje, visoko kvalitetna keramika, sanitarije, tuš kada većih dimenzija sa tuš kabinom, kupaonski ormarić sa umivaonikom.

Ukoliko se stan kupuje u izgradnji, kupcima se daje mogućnost da izaberu žele li parket ili visoko kvalitetnu keramiku koja izgleda kao parket.

Sve prostorije u stanovima će biti sa ugrađenom led rasvjetnim tijelima. Sve sobe u stanovima biti će klimatizirane. U dnevnom boravku jedan zid će biti obložen dekorativnim bračkim kamenom.

Površine stanova:

  • garsonijere: 31,37 m2, 35,33 m2
  • jednosobni stanovi: 41,48 m2, 46 m2 i 47 m2, 55,51 m2,
  • dvosobni stanovi:65,92 m2, 61,90 m2, 74,98 m2, 98,00 m2
  • trosobni stan: 108, 53 m2

Cijena parking mjesta je 7.000 eura, a cijena garaža je 1.100 eura/m2.

Useljenje je planirano najkasnije do 01.06.2019. godine.

Također, započeta je izgradnja novog projekta sa apatmanima u Tučepima u kojem prodajemo apartmana. Objekt će imati 16 stambenih jedinica, udaljenih samo 100 m od prekrasne plaže "Kamena" u Tučepima. To je prekrasan dio Tučepa, poznat po prekrasnoj šljunčanoj plaži "Kamena" uz koju se proteže Tučepska šetnica, u kojem se nalaze luksuzne Tučepske vile.

Za sve detaljne informacije kontaktirajte agenciju na broj telefona: +385 (0)21 678 555 ili na mail: [email protected].