Atraktivna lokacija
11

Promo / Novogradnja SPO River Mostar: Kupite stan po svojoj mjeri na vrijeme

Kompanija Real Estate International d.o.o. Mostar je počela izgradnju stambeno-poslovne zgrade na atraktivnoj lokaciji u centru Mostara, na adresi Trg Ivana Krndelja 36 (Carina). Prodaja preostalih stambenih jedinica je u toku.

Iz kompanije REI d.o.o. je najavljeno da će zgrada biti visokog standarda gradnje te da će stanovi biti luksuzno opremljeni, a prodaja raspoloživih stambenih jedinica je već počela.

Neposredna blizina Univerziteta, autobuske stanice i TC Mepas Malla, uz prelijep pogled na rijeku Neretvu, ali i blizina svih ostalih potrebnih sadržaja čine ovaj objekat savršenim odabirom za stanovanje.

Površine stanova su sljedećih dimenzija:

  • 52,50m2 - 55,00m2
  • 67,50m2 - 72,00m2
  • veći stanovi u skladu sa željama kupaca

Planove spratova te stambenih jedinica po etažama kao i sve ostale informacije možete pronaći na web stranici www.rei.ba/river.

Ne propustite priliku i na vrijeme rezervišite vaš stan iz snova. Završetak radova je predviđen u drugom kvartalu 2019. godine.

Kvalitet gradnje Izdvajamo samo neke od karakteristika projekta River Mostar: Podzemna garaža u sklopu SPO, video nadzor garaže i partera zgrade, klima uređaji u svim sobama svih stambenih jedinica, podna grijanja u kupaonicama i kuhinjama, priprema za Smart home instalacije, videofoni u svim jedinicama, otvori renomiranih proizvođača napravljeni i ugrađeni po najvećim normama, zvučna i termo fasada visokog standarda, fasada sa stiroporom od 10 cm. Sve ovo, ali i mnogo više čini ovaj objekat "investicijom koja se isplati".

SPO River može postati odlična lokacija i za vaše poslovanje U sklopu objekta su planirani poslovni prostori, idealni za sve vrste poslovanja. Dogovorite rentu i poslujte u modernom i reprezentativnom ambijentu.

Renomirana kompanija u sektoru gradnje i investicija Real Estate International d.o.o. Mostar svojim kupcima garantira visoku kvalitetu gradnje.

Informacije i rezervacije Real Estate International d.o.o. Mostar Tel: +387 (0)61 010 132 E-mail: [email protected] Web: www.rei.ba/river

Pratite tok izgradnje na društvenim mrežama Facebook i Instagram.