biznis
42

Novo u ponudi kompanije m:tel: Bijela tehnika na rate

Kompanija m:tel ponovo ima jedinstvenu i inovativnu ponudu. U m:tel prodajnim mjestima od danas su dostupni odlični aparati za domaćinstvo i to uz odlične uslove: beskamatno plaćanje na 12 rata, besplatna kućna dostava, a nije potrebna dodatna dokumentacija.
Riječ je o bijeloj tehnici vodećeg svjetskog proizvođača Samsung. U ponudi su veš mašine, frižideri, usisivači i mikrotalasne rerne, koji olakšavaju svakodnevno održavanje higijene i zdravlja svake porodice.

Tako npr. frižideri iz Samsung linije NO FROST donose inovacije i napredne funkcije kao što su: digitalni inverter za tihi rad i uštedu električne energije, moderna organizacija prostora sa LED osvjetljenjem, lako klizeće ladice i velike zaštitne pregrade, otvaranje vrata pod uglom od 90 stepeni.

Ni ostali uređaji ne zaostaju u kvalitetu i inovacijama. Samsung veš mašina ima pametnu provjeru ispravnosti putem smartphonea, a sa svim uređajima uštedit ćete energiju i vrijeme.

Svi koji se odluče na kupovinu nekih od uređaja, treba samo da podnesu zahtjev na m:tel prodajnom mjestu, a u roku od tri radna dana, naručena tehnika bit će besplatno isporučena na željenu adresu. Prva rata plaća se prilikom preuzimanja, a uređaje je moguće platiti i gotovinski.

Detaljnije informacije možete dobiti na m:tel prodajnim mjestima ili na www.mtel.ba.