Promo
1.1k

Novo Turističko naselje Oaza mira na Vlašiću jučer svečano otvoreno

Turističko naselje Hotel Resort Oaza mira Vlašić je novo, potpuno uređeno i opremljeno turističko naselje koji će u budućnosti biti jedan od rijetkih naselja sa 5 zvjezdica u Bosni i Hercegovini.

Oaza mira udaljena je svega 2 km od centra Babanovac i oko 25 km od Travnika. Samo naselje nalazi se na prekrasnoj lokaciji sa fantastičnim pogledom na obronke planine Vlašić. Okruženo je izvorom pitke vode, čistim zrakom, tišinom i mirom prelijepe vlašićke prirode. Izgradnja naselja Oaza mira počela je na jesen 2016. godine, a danas se prostire na 30 dunuma i raspolaže sa 13 dvoetažnih vikendica i hotelom koji raspolaže sa 10 spavaćih soba, restoranom, kuhinjom i caffe barom koji se nalazi na krovu hotela odakle se prostire prekrasan panoramski pogled na padine Vlašića.

Vikendice su dvoetažne sa namještenim terasama, i šadrvanom, a dostupne su tokom čitave godine tako da možete uživati u njihovim čarima i zimi i ljeti. Sve vikendice raspolažu sa 3 spavaće sobe (6 kreveta za jednu osobu i francuski ležaj), dva toaleta kao i dnevni boravak s kuhinjom koja je potpuno opremljena, zatim tu je i LCD TV sa satelitskim programima, kao i mašina za veš, parking i wi-fi. Podno grijanje sa kaminom je u svim vilama i daje poseban ugođaj.

Neovisno o tome krije li se u vama radoznali putnik koji želi iskusiti sve ljepote Vlašića i njene okolice, ili ste u potrazi za opuštanjem i boravkom na svježem zraku sa obitelji, Hotel Oaza mira je idealan izbor. Naselje je otovoreno tokom čitave godine i za sve sve goste koji istinski žele uživati u pravoj oazi daleko od gradske gužve i buke.

U naselju se nalazi također i fontana kao i dječija igraona za najmlađe. Trenutno su u izgradnji četiri nove vile, a po završetku cijelog projekta naselje Oaza mira raspolagat će sa još 11 vila, kongresnom salom, spa&welllness centrom i moći će zadovoljiti potrebe svih tipova gostiju. Planirana je izgradnja parka i dječije igraone na 5 dunuma zemljišta i nalazit će se u samom centru naselja Oaza mira.

Također, na Vlašiću u Oaza mira naselju u periodu od 10. do 16. juna 2019. godine održava se prvi ekološki forum zemalja Gulfa, Green Vision.

Oaza mira je bogata sadržajima sa sve generacije, a izvanredna usluga i njegova lokacija jesu ono što ovaj kompleks čini posebnim.

Više informacija o novom turističkom naselju, kao i o rezervaciji smještaja možete dobiti putem e-maila [email protected], oficijelne web stranice, Facebook stranice ili na broj telefona +387 30 509 420.

Iskusite čari Oaze mira koja se krije nigdje drugo do na Vlašiću.