Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako volite istinu onda se zapitajte zašto ste ostali bez grijanja?Ukrajina krade plin namijenjen evropskim potrošačima,i ona je podkrivac,a njen sponzor Amerika je najveći krivac koja hoće da rasturi Evropu.Ruska država nije na prodaju.Nigdje nema ništa džabe,i ako hoćeš nešto da kupiš ima to i da platiš.Tako je i sa ruskim gasom.Ukrajina duguje ogromne pare ruskom divu GASPROMU,i ako nema para da plati,onda neka joj njeni mentori daju novac.Ako su pravi prijatelji?!Naravno da nisu nego gledaju svoja posla i briga njih i za Ukrajinom,BiH,Srbijom,Hrvatskom i ostalim državama koje su joj prodale dušu.Prošlo je vrijeme -Pomagaj Rusijo,treba mi tvoj gas,\"ja hoću u NATO\".Novonastala situacija je najbolji dokaz ko bez koga može,a ko bez koga ne može.Pričom kako će Rusiji uvesti sankcije,EU i Amerika slobodno mogu obrisati zadnjicu.Vi to najbolje osjećate na svojoj koži.
užas
hehehe boli njih neka stvar za plin oni se mogu sa svojim platama grijat i na struju i na sta god pozele a i ako im i to nije dovoljno mogu oni i malo juznije da pobjegnu, al dobro je nama i ovako, mi smo ti uklet narod umjesto da nas je rat opametio on nas jos vise zatupio, bolje nismo zasluzili
cuj noje kriva bih, pa ovo je zadnja rupa evrope totalni mrak,pa hrvatska ima zaliha za mjesec dana,srbija vizavi dobrih odnosa nece ni osjetit problem jedina ova supacka vlast nije u stanju da prevazidje krizu.ovdje samo kazu kad nestane plina zatvorite ventil da nedodje do havarije.ma havariju treba napraviti oim kriminalcima na vlasti i onima koji im stanu u zastitu
pa m cemo lozit vatru!Bosna i Hercegovina ima dovoljno suma za dva vijeka da se grije!
Ne boj se, pravoslavni bozic nece da trpi :) ionako plinovod ide kroz RS na putu za KS, tako da ce prije Sarajevo ostati hladno, a who cares ionako smo homogena jednonacionalna sredina :) :)
ima li iko informaciju o prioritetima, ko ce biti snabdijeven sa tih 50%, ili ce redukcije biti svima podjednako??? Ima li ikakvih prognoza koliko dugo ce trajati ova situacija???
Hrvatska nema nikako plina....
Ljudi prvo se malo informisite pa onda pisite glupe komentare!!! Niko iz BiH nije kriv za ovo, nema ni Bugarska, Turska, Mađarska, Austrija isto plina u onim kolicinama u kojim bi trebali tako da nema razloga da krivite nekog iz BiH ili BH GASA!!!! Lagno CNN, NBC, Euro News pa onda komentar!!!!!!!!!!
Dabogda se svi smrzli kad nećete da ložite naš ugalj.
pa kud bas na bozic?
stoka?
gamad
a vidim i vi se \"bunite\" tako sto ste iz vjerovatno toplih kanc. ili kuca, napisali komentar. ma krasno i na kraju krajeva bunili se , il ne bunili isto nam se pise, smrznucemo se svi grozno, grozno, grozno.
e pa znaju se prepucavati oko gluposti kao sto je nacionalizam i sl...a kad su pravi problemi,onda nema zive duse,zauzeti su kafama,nije ni cudo sto nas svi gaze kada se ne bunimo