Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najtužnije je kad vidim da ovaj jadnik što voza bager ima 10 puta pismeniju facu od svih ovih direktora koji su došli da se uslikaju... :(
Mozda zato sto jest!
pa kad je momak pismeniji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brdjanin sa slike 5.... Na faci mu vidis da je ortodoksna seljacina
Jeli nužda bolan da delegacija obilazi svaki čošak i da se slika.
Ja kako ako se ne uslikas kako norodu dokazati da ti kao nesto radis, tipa trafo stanica, kamen temeljac vise puta, par km auto puta.... I umalo da zaboravim cudesni trotoar po kome" hodaju invalidi u kolicima".
Ma to će šef Kerla iz Vogošće opet prodati u ogrev za loženje.
Podržavam 👍
Pretvara SDAovce u kompost? Odlicno, napokon i da oni budu korisni za nesto
Sve go papak, trbusine i podvoljci. KJKP "Uhljeb".
konačno!
Tako se radi otprilike u Švicarskoj, a u Holandiji postoji fora: Umjesto da kose travu, imaju po gradovima krave koje pasu po zelenim površinama na kojima krave ujedno vrše i nuždu i tako ujedno je obezbijeđeno prirodno đubrivo za iste travnjake.
Tehnix? Ma OK, sve jasno...ne zna se samo koliko će mašina trajati, i koliki su % kome... Pitajte ljude u Mostaru i Tuzli za ovog dobavljača...samo na % svi padnu, zaboli ih za kvalitet posla.
Izgleda da po malo dolazimo sebi
Treba nama za pocetak barem 10 ovih "uredjaja" , nego , pitam se koliko bureka moze pojesti ovaj lik na slici br. 5 ?
Samo pelet. Ne znam, ali sam cuo da je direktor JP Parka prilicno poduzetan i pametan, sa malo ulganja mogao bi sav taj otpad pretvoriti u pelet. Za pocetak bi mogli svoje prostorije grijati, s onda u distribuirati u slobodnu prodaju. Dovuku pelet, uzmu lovu, odvuku otpad.
neka prave pelet,to je isplativije