Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoel i kurave povuc sa biroa nazad?
imamo kurava nema ih amerika samo sto su ruzne i nakazne
@erdoganbakirgay Ima kurava, nema para ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji je lopov i profiter to kupijo za jednu marku...
Pozdrav za Mehu i Fuada(to su inace ova dvojica sto ih vidite na slici)
Vala je i ovaj Holiday Inn bio propao ko zeton, prava rupetina.
HAUK ......
Omiljeni Bošnjački hotel, tu su nastali kao nacija.
hajde ba, šta odmah udarate minuse, samo vas podyebavam malo
NEČE SE BAKE JAVNO PRIKAZIVATI,ODREDIĆE NEKOG SVOG.
može li mi neko objasniti kako neko anoniman iz sandzaka kupi dva najveća hotela sigurno ga pusio aliji pa poslje bookiru
eh kad se sjetim svoje mature ovdje.. :)))
nisi dovoljno popio
@marketing22 popila..ne pijem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Halida in
a sta je ovo pokupovase nam evropljani sve sto valja u bosni...simbol sarajeva predat strancima umjesto da novac ostaje u bosni .. a niko nece kupiti neko zapusteno brdo :D
Nisu ovo nikakvi evropljani, ovo su Sandže, standardno, ne možeš kihnuti u mahali da ne vidiš barem jednog sandžu i barem dva kuvajćanja istovremeno.
Hoce braca sa bradom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Investicija od skoro 5 hiljada maraka pokazuje da su ga okrecili i poredali nove ploce okolo. Nemojte zaobraviti otvoriti onu kafancugu i kupleraj od discoteke, nek se tu i tamo kriminalci popucaju i uspjeh projetka je zagarantiran.
Opet Hypobanka hajrovala...kao u svim privatizacijama.
A ko je vlasnik te Europa grupacije? Izetbegovic, Novalic ili Budnjo, cetvrtog nema
Koliko znam gospodin Bajrovic, sto se tice stranacke orjentacije nisam siguran.
On se vodi kao vlasnik, ali ko je stvarni?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko ja znam, optuznica je odnosi na posljednju ekipu koja je radila manje od godinu u hotelu i optuzeni su za utaju mnogo manju nego se o ovom tekstu spominje, a za vishemilionsku utaju koja se desila niti je neko optuzen, ni osudjen. Cemu onda ova dezinformacija?! Kao tuzilastvo nesto radi, pa je opralo sve grijehe prijasnjih lopova, tako sto su optuzili par konobara i drze ih mjesecima u pritvoru bez ikakve osnove. Fuj drzava...
Sud ih drzi na prijedlog Tuzilastva KS plus imaju pravo zalbe Vrhovnom sudu FBiH. Ne vidim sto ne bi Vrhovni sud prihvatio zalbu ako je bez osnova.
@pinkman Moja poenta je da za vishemilionsku utaju i kradju u ovom hotelu niko nikada nije niti optuzen, a kamoli osudjen... Sve ostalo je bacanje prashine u oci ovcama. Kadija ti si sudi, kadija te tuzi! To je BiH, nazalost postala.
.ebo ti ovaj hotel kad su zaposlili nestrucne ljude bez dana radnog iskustva u hotelijerstvu, ziva istina, uvjerite se.