{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi proizvod bh. kompanije Dita

S
21.9.2007. u 13:35
0
0
Novi proizvod bh. kompanije Dita
0
Novi proizvod bh. kompanije Dita
Da Industrija deterdženata Dita Tuzla uvijek ide izražajan korak ispred vremena i trendova, dokaz je još jedan nesvakidašnji proizvod kreiran na osnovu najsavremenijih tehnoloških saznanja i dostignuća, koji će se uskoro pojaviti na tržištu.
Riječ je o visokokvalitetnom deterdžentu za pranje posuđa, 3 de oxygen. 3 de oxygen kreiran je na bazi aktivnog kisika i kao takav, prvi je i jedini na tržištu šire regije. Aktivni kisik u deterdžentu uspostavlja efektnu ravnotežu izuzetne snage prema nečistoćama i blagotvornog djelovanja na kožu. Značajno pojačava dezinfekciona i pralna svojstva, stvara obilnu pjenu sa mnoštvom mjehurića pri čemu je potrošnja deterdženta pri svakom pranju svedena na minimum, a pranje praktičnije i olakšano čak i kod najtvrdokornijih zaprljanja.

Aktivni kisik djeluje kao snažno dezinfekciono sredstvo, te neutralizira neugodne mirise sa posuđa usljed dugotrajnog korištenja istog. Proizvod je pH neutralan, a prilikom pranja razvija se vrlo intenzivan i prijatan miris ozonske svježine.

Brand "3 de“ kreiran je, proizveden i lansiran na tržište prije tačno 30 godina. Iz godine u godinu prodajno je kontinuirano napredovao te je u posljednje dvije godine, periodu kada je formulacijski uspostavljen kao najjači u pripadajućem tržišnom segmentu, ostvario značajan porast prodaje.

Tako je tokom prošle godine ostvaren porast ukupne realizacije "3de-a“ u odnosu na 2005. godinu u iznosu od 32%. Tokom prvih osam mjeseci 2007. godine u odnosu na prošlu godinu, dinamika porasta realizacije „3de-a“ značajno se pojačala za 35%.

Prema prodajnim podacima iz 2006. i 2007. godine, "3 de“ je na domaćem tržištu ostvario 100%-tan plasman. Brand "3de“ danas se može naći u 6 mirisnih, voćno-biljnih varijanti.

Pored deterdženta 3 de oxygen, kao rezultat praćenja trendova i potreba potrošača, u Ditinim laboratorijama kontinuirano traje kreacija više različitih tečnih i praškastih noviteta za potrošače.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: