Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i Haris je valjao dok je bio u SDA - i bio direktor. Zato je i smijenjen jer je presao u SBiH. PS Sad je ASDA
E moj KING. Sa tih 100 kamiona je bilo zaposleno 100 vozaca + 100 vulkanizera, mehanicara, pumpadjija, registracija, poreza - a kome ce sada ici profit od lokmotiva Zeljeznica koje se iznajmljuju? Samo nek nije kakanjcima - pa kome god. Takvi smo ti mi. Sad ce Django profitirati od tih 100 kamiona - otpad.
Kada ce konkurs za nova radna mjesta u jami???koliko ce primat Srba i Hrvata???kome se traba javit SDA ili SDP isto je to!!!
Dok je bio Haris Neimarlija direktor Rudnika nikad nije dao ovaj pretovarni sistem zastoooo.Zato sto je sa kakanjskim firmicama koji imaju kamione uzimao pare a njima davao posao da voze cumur na Termoelektranu ovaj direktor kako je tu Mirsad Jasaraspahic covjek je preporodioo Rudnik aaa dolazi iz SDA stranke hahahaha