Promo
3

Novi Philips TV iz serije The One: Vrhunski zvuk, slika i ugođaj u elegantnom pakovanju

Tražite idealan TV uređaj za uživanje u filmskoj večeri, sportu ili maratonu igrica vikendom? Nevjerovatno uspješna serija Philips TV uređaja The One ima novi model na tržištu i u ponudi BH Telecoma.

Njegov naziv je PUS8545 i novi je dokaz da se ova serija s razlogom naziva "The One to Watch".

Uz elegantni dizajn, izvrstan kvalitet slike i sjajan zvuk, atraktivni 4K UHD LED Android TV ima i druge jake adute koji ga izdvajaju iz konkurencije. Među njima je svakako i jedan od Philipsovih "zaštitnih znakova" - Ambilight, LED set koji dodatno osvjetljava prostor iza TV uređaja i stvara svjetlosni show. Ova serija ga ima sa tri strane, uz promjenjive boje i njihovu jačinu, što doprinosi posebnom ugođaju u prostoriji u kojoj se nalazi.

Za briljantnu sliku zadužen je Philipsov procesor P5 Perfect Picture Engine. Zahvaljujući njemu detalji imaju primjetno veću dubinu, boje su živopisne, a nijanse kože prirodne. Kontrast je toliko čist, a pokreti uglađeni da ništa nećete izgubiti iz vida, bez obzira koliko se brzo kreće.

Fantastično realističan doživljaj

Ovaj TV zahvaljujući 4K UHD LED-u koji udahnjuje život omogućava da svi sadržaji izgledaju sjajno, bez obzira na ulazni signal. Dodamo li tome da je i ovaj model savršeno opremljen da najbolje iskoristi format videozapisa HDR10+, onda vam je sasvim jasno koliko se računa vodilo o prilagođavanju kontrasta, boja i nivoa svjetla.

PUS8454 ima Dolby vision i Dolby Atmos podrške za vrhunske formate zvuka i slike koji čine da ono što gledate istovremeno i zvuči fantastično realistično u prostoru u kojem se nalazite.

Posebnost ovog uređaja je i glasovni asistent sa nizom sjajnih funkcija. Ne samo da svom TV uređaju možete reći koju igru želite igrati ili koji film želite gledati na Netflixu, već glasovnom naredbom možete pokrenuti sadržaje i aplikacije u trgovini Google Play, ali i davati naredbe svim pametnim kućnim uređajima koji podržavaju Google asistenta. Zaboravite na traženje daljinskog upravljača i uživajte u filmskoj večeri jer vam je i prigušivanje svjetla i podešavanje termostata omogućeno bez potrebe da ustajete iz fotelje. Glasom možete upravljati Smart TV uređajem kompanije Philips putem uređaja koji podržavaju uslugu Alexa, kao što je Amazon Echo.

U ponudi BH Telecoma od 39,14 KM mjesečno

Za ovaj Android TV na usluzi su vam trgovine aplikacija Google Play Store, Netflix, Amazon Prime i još mnogo toga.

Sve ovo čini PUS8454 idealnim TV uređajem za uživanje u pokretnim slikama. Kupcima su dostupni modeli od 43'', 50'', 58'' i 65'', odnosno od 108 do 165 cm dijagonale.

Performance seriju The One karakteriše optimalan odnos cijene i mogućnosti. Model PUS8545 od augusta je u ponudi BH Telecoma po cijeni već od 39,14 KM mjesečno (za kupovinu na 24 rate).

TV uređaji iz ove seriju imaju 5 godina garancije.

Više informacija o cijenama i dostupnim modelima Philips televizora u BH Telecomu možete naći ovdje: https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7331#.7