Promo
11

Novi partner Pika Kartica programa lojalnosti je Hifa Petrol

Hifa Petrol i Pika Kartica ozvaničili partnerstvo. Ugovor su potpisali direktor društva Super Kartica d.o.o. g. Dragan Radonja i direktor društava Hifa Petrol d.o.o. g. Muhamed Vrabac i tako ozvaničili početak buduće uspješne poslovne saradnje.

Prilika je to za sve članove najvećeg koalicionog programa lojalnosti, Pika Kartica, da osjete dodatne benefite i ostvare dodatne uštede kupujući na poslovnicama Hifa Petrol uz svoju Pika Karticu.

"Konstantno radimo na unaprijeđenju usluge i podrške našim kupcima. Saradnja sa PikaKarticom kupcima će omogućiti ostvarivanje nove pogodnosti prilikom kupovine na Hifa Petrol benzinskim pumpama. Radujemo se zajedničkoj saradnji i ovim potvrđujemo naš primarni cilj, a to je zadovoljan kupac", izjavio je Muhamed Vrabac, direktor Hifa Petrola.

Kompanija HIFA PETROL d.o.o. Sarajevo je najuspješnija i najbržerastuća bh. naftna kompanija. Trenutno, HIFA PETROL posjeduje 48 maloprodajnih objekata u više od 37 gradova širom Bosne i Hercegovine. Pored maloprodajnih objekata, HIFA PETROL posjeduje i 5 naftnih i 3 plinska terminala koji zadovoljavaju najviše tehnološke i ekološke norme poslovanja. U sklopu HIFA PETROL benzinskih pumpi nalazi se mreža brendiranih trgovina "HP SHOP" i "HP MARKET", samouslužnih autopraonica "HP WASH" , vulkanizerskih radnji "HP SERVICE", mjenjačnica "HP EXCHANGE" i cafea "HP CAFE". HIFA PETROL posjeduje i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

U svojim maloprodajnim objektima kupcima nudi veliki izbor artikala po veoma povoljnim cijenama. U odličnu ponudu i akcijske cijene kupci se mogu uvjeriti posjetom HIFA PETROL prodajnim mjestima i uvidom u akcijski katalog koji izlazi svakog mjeseca, a koji se može pogledati i na web stranici kompanije www.hifapetrol.ba.

"PikaKartica je najmasovniji program lojalnosti u Bosni i Hercegovini, sa preko 200.000 aktivnih korisnika kartice koji svakodnevno ostvaruju benefite kupujući u mreži partnera. Svakodnevno se trudimo da našim partnerima pružimo dodatne uštede i nagradimo njihovu lojalnost kroz razne aktivacije. Naše opredjeljenje je da našim korisnicima uvijek pružimo najbolje što postoji na tržištu, te zbog toga nam je posebno zadovoljstvo danas ozvaničiti saradnju sa najvećom domaćom naftnom kompanijom – Hifa Petrolom", Istakao je g. Radonja.

U narednom periodu, PikaKartica planira nova ulaganja u proširenje i modernizaciju programa, proširenje mreže partnera kao i mnoštvo noviteta. Posebno je interesantna Viber aplikacija koja omogućuje dvosmjernu komunikaciju korisnika i PikaKartice.

Uzimajući u obzir dosadašnje rezultate Pika Kartica programa lojalnosti, kao i sve aktivnosti vezane uz inovacije i povećanje liste pogodnosti za svoje članove, Pika Kartica definitivno predstavlja polugu za lojalnost kupaca i jednu od ključnih prednosti svih partnera u programu u odnosu na konkurenciju.

PikaKartica je BESPLATNA kartica, te svoju registraciju možete izvršiti u mreži partnera ili putem portala www.pikakartica.ba/moj-racun/registracija.