Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa agrokomercom ????
slovenke su najsretnije preko vikenda, jer tada dolaze glupi bosanci sa cvstim kitama da ih guze, dok njihovi janezi mehke kite broje pare iz Bosne.
tg
moj grad moj klub fk sarajevo
pa oto je bum ja velim pocetko mirznje in etnicko ciscenje slovenskoga zivlja
picka im materina, fakat su govna ovi slovenci. hajmo i mi njih sad fatat po gradu ko iracani amere po faludzi, pa ih spaliti i vuci titovom... ko im jebe mater, kad kazu da GMO nije stetan.
Ti ste tako glupi zmazani Bosancev. Ha, ha, ha... Dok je vas glupana, mi Slovenci cemo lijepo zivjeti. Ne damo Vam staru deviznu stednju, sa njom kupujemo Vase firme, izvozimo Vam smece. Joooj, ti ste tako glupi i ne zasluzujete nista bolje.
Kako ga samo pušimo, pa to je sada postalo SADO-MAZO. Glaser kaze da GMO i nije opasna i da to potvrdjuju relevantne laboratorije. E, baš je BiH jedna velika laboratorija sa najboljim ispitnim životinjama. SIKTER I TI I KOKO-SMRADA!
kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile kolji pile koljiiiiiiiiiiiii pileeeeeeeeeee
Uvijek je bolje domace i to dosta raje kupuje pa cak i u inostranstvu. I sto vise kupujemo nase bolji ce i kvalitet biti i pare ostaju nama a neidu vani iz dana u dan. Samo treba kupovati proizvode koje mi neproizvodimo, a sve ostalo DOMACE JE NAJBOLJE
Samo tako,samo naprijed-nije da nece biti dzamije u ljubljani nego ce janezi pocet paliti i rusiti i te sti imate sve radi poslovnog -biznisa.
Hahaahahah Ludi ste!
..nije bas da ih mrzim...ali nek nam je rekao da su 157 miliona zaradili....
gimme a beat!
Zar postoje jos uvijek idioti koji kupuju slovenacke i hrvatske proizvode generalno pa se onda zale kako nam je losa ekonomija.