Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupis u bingu komodu, dobijes 6 miliona alata, 30 kila u njima, sklapas debelih 8 sati,.. preneses ga jednom, pocne se klimati...
HAHAHHAHAHAHAHAHA
i ikeini proizvodu su isti qrac isto to uradis i mos ih posrat. selio 5 puta,4 put mijenjo namjestaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vi nama bijedi ovo stavljate ovs firma uopste ne postoji ovdje i koga boli kuraaccc kako se ovo sastavlja
@dezintegrator Bože hvalim te da neko prozbori pametno.
@dezintegrator Ima smisla..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ovo ko jysk samo ove male stolcice i zajebancije kupovat.. kakvi stolovi, namjestaji itd hahah
Inteligentno rijesenje ipak mislim da je nacin sklapanja stolova koje su pravili konjuh i ostali domaci proizvodjaci mnogo cvrsci, 4 leptir matice na 4 coska daje jacu konstrukciju od ovog nacina sklapanja.
pa sto drzi sarafciger kog klinca 😨😨😀
Na zapadu je IKEA sinonim za jeftino sranje od namjestaja. Neznam zasto se nas narod pali na njih.
@MoonSide Ovo si potpuno u pravu. Na zapadu i istoku je Ikea poznat brend ali ne po kvaliteti.
Zato sto je jeftino sran.e koje lako mozes zamjeniti kad ti dosadi. A ne da i namjestaj ostavljas potomcima u amanet
Da znamo o cemu pricamo: http://www.ikea.com/gb/en/
http://www.ikea.com/gb/en/
I Salahuddinov mimber u Mesdžidul-Aksi je sastavljen bez eksera, pa ne znam da se Šveđani oko toga raspamećuju. Zašto bismo onda mi oko IKEA-e koja nema nikakvu duhovno-ibadetsku vrijednost?
Koji? Je li onaj što ga je spalio "pravovjerni po instrukciji od Boga" ili onaj kojega je rekonstruisala jordanska kraljevska familija? Objasni mi i ovo: kakvu duhovno-ibadetsku vrijednost ima mimber? Mimber je propovjedaonica - govornica.
Btw, nekada smo imali Konjuh, Krivaju, Šipad, Lesninu, .... (ne mogu se više sjetiti) koji su izvozili gotov proizvod. Sad imamo pilane koje izvoze balvane (ili u malo boljem slučaju grede), uz, naravno neplansku sječu šume, što rezultira klizištima, polavama.... Zarada je minimalna, a uvozimo namještaj treće klase. I, naravno, kajmak od zarade uzimaju stranci.
Imali smo drzavu koja je funkcionisala. Sacuvali smo zemlju ili bar dio zemlje, ali drzave nemamo vec 25 godina.
@dezintegrator , Lesnina ili Simpo bili su u rangu boljih evropskih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neka prica ko sta hoce ali Ikein namjestaj je jako loseg kvaliteta. Sastavis namjestaj ne koristis ga a namjestaj se poceo rastavljati.
Ti u IKEU nisi usao, a ne da si nesto kupio. Ovo je ono tipicno nase, " rekla-kazala".
@BiHer, a ako ti se sve to desi u 10 godina od dana kupnje, vratis popucali kauc, a od IKEA-e dobijes novi. :o)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Rastavlja se sam
Ok ovo je lijepo zamisljeno ... ja sam stolar i drvo poznajem u dusu jer preko 100 godina nam je to tradicija malo jace trzni lomi se ...
@pascal I moj :) Kamo sreće da i u miljeu sarajevskih #muškaraca postoji više primjeraka koji se izražavaju/pišu/razmišljaju u sličnom maniru. Da se razumijemo - ima i u Rajvosa izvjesnih "dezintegratora", ali su nažalost - u manjini. Endemska vrsta.
Nista bez sarafa,sve je ovo jednokratna upotreba
super