Nikšić presijeca vrpcu
0
Novi Duty free shop na Aerodromu Sarajevo
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steka cigara skoro 50 E,,,pa jeste vi normalni ...a ko fol bez carine i poreza Pa na normalnim aerodromima je 15-22$. A i ovo za carinike...100% tacno....kako su samo predani sluzbi da ocarine sitnice...neka idu u hercegovinu gdje sleperi prolaze,pa neka tamo carine.... meni majmun htio novi sat na ruci da carini,,,,,kaze imas sat u torbi ,,ja kazem stari sat,a on ..a to je novi..trebalo bi cariniti...ha budale..
Niksicu pametnije bi ti bilo da sklonis one lopove od carinika sto rade na aerodrumu i pljackaju ljude za 50-100 eura da im se ostavi na kafu . poserem im se u kafu njihovu .
Niksicu obecao si fabrike otvarati, a ne radnjice..... Jel to nasa ekonomija i buducnost sitni nakupaci i trgovaca. A da si se toliko borio da radimo niksicu (namjestno malim slovima), koliko si se borio da ne radimo jedan dan, pa gdje bi nam kraj bio. Sramota si
Ciji li je shop da ga Niksic otvara licno?! Da nije njegov LICNO?! :)
a znam za ove shopove na aerodromima. tu je roba oko 30% skuplja.
neko rece zastita domace proizvodnje. slazem s ei podrzavam....
svjetski nema sta :D
Neka nesto \"svjetsko\" imamo.....
opet zastitida domacih proizvođaca, svaka cast
evo jedan komentar