Centralna banka BiH
0
Nove novčanice od naredne godine
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kozariću mala plata iako je NAJVEĆA U DRŽAVI sad skonto kako da s jaranima okrene jedan tender i to NAJSKUPJI TENDER U ISTORIJI DRŽAVE - NOVINARI ISTRAŽITE OVO INFORMACIJA JE PROVJERENA 1000%
Dok trgovci \"pljackaju\" od naroda, Centralna banka ne zeli da izda emisiju kovanica od 1 i 2 pfeninga, a novci za stampanje novih novcanica koje pojedinci slazu po dusecima i racunima ce se stampati da bi im \"ustedjevine\" bile glanc nove. SRAMOTA!!!
a jel ovo CLK na slici???
ja ne znam ni kako ove sadasnje od 50 i 100 izgledaju
Ugradbeni element je ________________?
Počelo je ludilo,sad če tek početi Inflacija...
Bice to kod nas da su veci troskovi stampanja novcanica od vrijednosti istih tih novcanica...