Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odstupi molim te!
Doso da vidi imal sta za odnijeti
Seoska varalica na čelu Federacije 7 godina. To je veća nepogoda od bilo kakve poplave ili potresa. Majmun sjedi u sudnici svakog petka, cereka se i vodi Federaciju kroz krizu i korone i sada ovu nestabilnost. Zreo za zatvora odavno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fadile majmune ukini akcize na gorivo koje ste nam nametnuli a koje nemaju nikakvih rezulatata.
Ne Fadila medju Brasno, ukrast ce....Skloniite ga odatle
Vjerujem u tvoje riječi ko što vjerujem u djeda mraza…
Hajde pajac,bježi više,jebaji se ubleho
Veca mu je briga sta ce obuci na rocistu.
Razlicitih vrsta i proizvodjaca. Kvaliteta i producent? Nemam pojma, haj ti to nagrni amo narodu, nema veze kvaliteta, pojesce se, samo da je jeftino. Zasto ne uloziti u nase proizvodjace psenice, stvoriti nova radna mjesta i tako ojacati ekonomiju. Ulaganjem u licnu proizvodjnu psenice stvaras radna mjesta, unapredjujes ekonomiju, plus znas koji je kvalitet i kako je proizvedeno. Eno ti i vrtna sjemena sto se uvoze, jeftina a kvaliteta nula. Najlakse je uvesti al nekvalitetno.
Pa kolko se onda salje? Vidim prica se o nekim rezervama, jel to da se posalje? Mi nismo u ratu pa valjda ne pricamo o nekoj krizi za nas.
Brašna nema posebice u Sarajevu i slično. Bošnjaci, baš ste tulavi pa ne vidite što se dešava: sve su maknuli s polica i čeka se duplo veća cijena i eto brašnaaaa. Kako brašna ima u dugim dijelovima BIH.
Nemoj da bi ko iskoristio situaciju i počeo nabavljati kakve kineske robe
Kupina d.o.o Preduzece za uvoz pšenice
Kkad vi. Uvedete kontrolu, cijene ce skciti budite sigurni 100%. Isto kao sa peletom koji uglavnom kontrolisu SDA preprodavci.
Konju jedan, suspenduj akcize i ogranici marze na gorivo!
kako to ti mrsav a ona tvoja propalav studentica nasinstva a sad domacica Azra onako debelguza ?misteri
Evo lopine i bolida koji je unistio FDS ne diraj nista bolje je da ne postojis!
fadile sta mislis kad cu te tuziti
njegove ljepitice jedu kamenice bez hljeba A debela je na hamburgerima
jel Jeff silovao jos koju tvoju ljepiticu Kako ide u familiji