Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ga vidim odmah mi zlo neko dođe.
LIK ne zna je li POŠAO ili DOŠAO !!! Pet godina provodi ko neke REFORME !!! Objavio da je ZAKON o RUDNICIMA PROPAO !!! Rudnici dužni za poreze, doprinose, takse oko 500 MILIONA KM !!! Ko je ODGOVORAN !!!
da li zaplakat ili se nasmijati.Ko nas sve predstavlja pa nije ni cudo sto nismo nigdje dospjeli prispjeli odsjeli..fus
Vratiti se nečemu znači da si se nekad prije bavio tim temama. Ja koliko sam upratio, Fadil se bavio socioekonomskim temama samo kad se provaljivo da narod živi bolje nego što misli, da se od 450 km može živjeti ako se dobro rasporedi i slični gafovi.
Zar je ovaj frajer jos na funkciji
Sitna varalica
mrzili ga ili ne, pederacija nije imala boljeg premijera
Pao sa planine dabogda
Opsirno je objasnio da se objasniti ne moze sta je pisac htijo reci. Ovo se zove mlacenje lanjske slame, palacanje jezikom, laprdanje, suplja prica ili narodnim rjecnikom receno govnanje.
ah taj sjetni pogled u daljinu :)