Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodat Telecome i ulozit pare u povecanje plata budzetskim korisnicima.
@Svire61 zamisli nekog lokalnog direktorcica u bht...kako da objasni ljubljenoj da nema vise..
@Vlaxobran91 hrvatski telekom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odoše legla uhljeba. mislili da ce dozivotno sisat pare iz tih drzavnih firmi i zavijati nas u crno. ne moze mmf dat para koliko foteljas i uhljeb mogu potrosit
aaaa imam još tri rođaka za domare čekajte
Nalix.. nije samo rjesenje prodati telekom.. treba prodati telwkom i liberalizovati trziste.. ovako..samo mjenjamo robovlasnika
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Katica zaposlio svu svoju nepismenu familiju.
valja otpustiti cca 1000 uhljeba i to mahom neadekvatne sss............ to neće ići prije izbora.
Mic po mic... sve srušiše...
1997-e nismo imali marke duga, imali smo državnu imovinu, Rusi nam dužni milione, a Bakir imao svoju vreću zlata. Za 20 god. nas je taj isti Bakir (jer zeleni su na vlasti bili 15 g., crveni 5 g.) doveo u situaciju da strancima moramo prodati ono najvrijednije što imamo, imamo 11.9 milijardi duga (od čega je 8.4 vanjski), preko 70% državne imovine je pod hipotekom. Dodatno se zadužujemo, ali samo kad još malo duše izvade evropski lihvari. Ali zato Bake ima UKCS i puno vreća zlata.
uspjeh bh vlasti isto kao dodik ode i bh telecom. ostala još elektroprivreda do kraja mandata će i njega prodat sad će vas narode napravit baš robovima kajmak će drugi kupit a nama ostaje prazna zdjela.
Jbt normalne drzave dizu kredit za ulaganje u nano tehnologije, a ovi kod nas da isplate penzije... hah
Treba ove krimise rokati, druge nam nema.. revolucija narode 'ustati' i trajno uklonuti ova govna i vratiti dostojanstvo i sansu za bolji zivot svim gradjanima..
Dok to medjunarodni dusebriznici pogledaju ode to u privatizaciju nekom strancu.
telekom ce biti prodat prije ili kasnije, bez toga se bh nece maknuti sa mjesta
Nasao novalic strucno i skolovano rjesenje za manjak para od mmf-a, slozi telecom dok traje mandat!
VJEROVATNO I ADE GOVNALIĆ MEĐU TIM SAVJETNICIMA...
Dobro je, Fadil konačno skontao da njegovi eksperti iz SDA pojma nemaju osim pljačke
Uveliko nas mmf porobljava.
Znajte da su telekom i elektroprivreda zlatne koke koje pune budzet.. zato ovi lesinari (MMF: Multibillion Mother Fuckers) i kruze oko njih. Znajte da ce nam biti jos gore kad ih ovi zgrabe..
odgovara li sta sa profila?