Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovi!
Nije mrak nego odsustvo svjetla hahaha
Ovakva arhitektura propada. I onda se pitamo zasto nemamo kulture istorije nekog sjecanja. Jer smo barbari svakih 50 godine porusimo sve i sto smo napravili.
@FuckNATOFuckEU nasi mladi imaju Karleusu i Acu Lukasa, a nasi stari Elif...dosta
Predivan objekat, poput dvoraca sirom evrope.
Dosta više naprđivanja, traže šeici 1/1 vlasništvo da bi kasarnu pretvorili u tvrđavu sa koje mogu da pišaju po cijelom Sarajevu ! I da snimaju sa nje arapsku verziju Valtera. Njega je malo teže uknjižiti jer posotoji kineska konkurencija !
Ni koristit vi ne znate, ono što vam ostavljeno. Mamicu vam nesposobnu!
Papirologija Jajce kasarne je nevjerovatno komplikovana. Vojna i državna imovina za koju Austrija traži povrat na osnovu austrougarskih papira.
@Kasperski znam, sve znam. Ali mnogo je lakše srediti situaciju kada se taj objekat nalazi na tlu tvoje teritorije. Ona onda zakonski pripada tvojoj baštini. Ali Švabe su pametnije od nas pa nas handru. Jedan od primjera ti je Aja Sofia koja je pretvorena u Muzej i spor oko njene imovine je riješen i ako na nju imaju pravo Grčka (Justinijan) i Turska ( Mehmed Fatih)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)