Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A NE "RAZUMI" OVAJ GOVNALIĆ TO NIŠTA...
Draga dijasporo, pogledajte kako posjetiti jeftino i lako domovinu. https://youtu.be/fIjxfmyZCHs
Ovo su dva nasa najveca dusmanina I Baketa su zasjenili.
Ma ima Novalic da ih na prosijacki stap dovede, oporezovat ce nam i zrak budala
Dzaba se oni sastaju neka odu u Banovice i vide kako se radi. Jedini RMU Banovici je pozitivan i to preko 3.5 miliona KM i jos uz to preko 10 miliona investicije u protekloj godini. Nemaju marku duzni dobavljacima i opet se po njima pljuje. Svaka njima cast. A koncern je nazalost put ka unistenju rudnika i jacanju monopola elektroprivrede.
@JB007 sto se tice monopola i jacanje elektroprivrede to si 100 posto u pravu,to je banda,i najbolje da rudnici sami posluju,a to da banovici da nisu duzni to ce se cut...
Ko je odgoviran za ovogodisnji gubitak od 18 miliona radi kupovanja struje po 140 a prodaje za 40 eura i povrh svega ekoloskge katastrofe na jablanickom?
@Jinxie za to niko ni nepita,nema potrebe..kriminalci
Ako je sve ovako sjajno što se rudarima plaće isplaćuju tek kad se zaprijeti štrajkom....
Ovaj Novalic je tacno postavljen da rusi i unistava drzavu 4 godine i onda ce samo nakon slijedecih izbora nestati... Lik nas samo zaduzuje, firme prodaje kao da mu je MMF poslodavac...