Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smećarski program, red serijuščina, Vlatke Pokos, Simone Gotovac, filmova starih 15 godina i opet sve ponovo.
kod mene preko satelitske ima sve, sportklubovi, arene, nema zamracivanja a budale nek placaju ovim klosarima.
@brundo nemas bas nikako internet ili ti spor? zar ima i to jos uvijek...
Ja ne pripadam ovom polusvjetu, polupismenim, koji svakodn4vno komentiraju na vasem portalu, ima Nov TV preko CS i mogu vam reci da nije uopce potrebna u BiH. Na svom Dnevniku, nekada, BiH zovu Republika BiH????!!!!, reporterka Nove TV prikazuje Aleju Maka Dizdara i kaze to je snajperska aleja. Ljudi pojma nemaju niti se trude da nesto znaju, ocito potcjenuju BiH. I ja kazem, sta ce nam. I onak im je program nula.
pa sta je nego republika, da nije kraljevina ili dzamahirija?
Ja ne znam sta ima interesantno na nivoj tv, ja sam je imao uvjek, kanal je totalno bezveze, bolji sadrzaj ima cazinska tve nego nova tv.
Telemah najjači.ABd da ova SDA gamad iz BH Telekoma ostanu bez posla.
Vala što se mene tiče, slobodno neka je ne vraćaju... Ionako dominiraju rvatski kanali, tako da još jedan bi bio još jedan viška...
Kome dominiraju rvatski kanali? Zavisi sta gledas. Puno vise je nasih i zapadnjackih. Malo manje gledajte RTL i fasisticko-crkveni HRT i bit ce sve ok.
Dok je MOJE TV ja ne idem nidze i ni na kokvu usranu kablovsku...Moja TV internet+ 250 kanala i milion pogodnosti i usluga 36 KM a ovaj retardirani kablovski operater nudi 60 kanala od tih 60 nema ni jedan da valja i jos uz to vazda imaju smetnje a o netu da i ne pricam.
u to moze povjerovati samo tvoja rodbina u tvom rodnom selu...aufiderzen.
Vala i NOVA je sada bezveze
Bezveze je već 6 godina, samo napaćeni narod patio za njihovim smećarskih programom.
Telecom na aparatima😂😂😂