Promo
33

Nova lokacija: Perjanica Techno Shopa u Delta Planet centru u Banjaluci

Nova Techno Shop prodavnica bit će otvorena 21. marta na više od 700 m2 u Delta Planet centru u Banjaluci. Novi prodajni objekt najvećeg maloprodajnog lanca tehnike u Bosni i Hercegovini ujedno će predstavljati i njegovu perjanicu.

Techno Shop će kupcima osigurati vrhunski doživljaj kupovine u personaliziranim prodajnim zonama poput LG Experience zone za OLED i Super UHD televizore, LG veš-mašine i frižidere, klime i mnogo više.

Fantastične LG tehnologije koje su prije mjesec predstavljene na CES-u, bit će dostupne u Techno Shopu u Banjaluci od 21. marta 2019. Kupci će moći doživjeti fantastičan ugođaj gledanja TV-a s OLED i Nano Cell tehnologijom te spoznati sve prednosti korištenja trenutno najboljeg TV operativnog sistema na tržištu prema ocjenama CES stručnog tima - LG WebOSa. Pored LG-a, tu su i poznati svjetski proizvođači televizora Sony, Toshiba i drugi.

LG inverter klime koje su među vodećima u svijetu, ali i LG toplotne pumpe koje su idealno rješenje za domove, koje pored modernog dizajna, grijanja prostorija I vode, nude uštedu električne energije čak i do 60 posto zauzimaju posebnu poziciju u ovoj prodavnici, a vjerujemo i u sve većem broju domaćinstava u 2019. godini.

Kupce će također dočekati najbolja ponuda i izlog Philips malih kućanskih aparata izloženih u posebnoj Philips zoni.

Najšira ponuda Tefal, Rowenta i Krups malih kućanskih aparata i Tefal posuđa bit će izložena po posebnim svjetskim standardima i garantovano će zadovoljiti potrebe svih kupaca koji žele najkvalitetnijim aparatima i posuđem opremiti svoju kuhinju.

Kupci će u Techno Shopu u Delti pronaći i širok asortiman Electrolux samostojećih i ugradbenih aparata te brendove poput Aristona, Whirlpoola, Miellea, mobitele, periferiju i još puno toga.