|

Nova kolekcija namještaja firme Ećo Company na sajmu Sarajevo4Walls

Nova kolekcija namještaja firme Ećo Company na sajmu Sarajevo4Walls
14
Sponzorirani članak
12.4.2019. u 09:00
0
komentara
14

dijeljenja
1/13 Foto: M.O./Klix.ba
2/13 Foto: M.O./Klix.ba
3/13 Foto: M.O./Klix.ba
4/13 Foto: M.O./Klix.ba
5/13 Foto: M.O./Klix.ba
6/13 Foto: M.O./Klix.ba
7/13 Foto: M.O./Klix.ba
8/13 Foto: M.O./Klix.ba
9/13 Foto: M.O./Klix.ba
10/13 Foto: M.O./Klix.ba
11/13 Foto: M.O./Klix.ba
12/13 Foto: M.O./Klix.ba
13/13 Foto: M.O./Klix.ba
Veliki broj noviteta iz firme Ećo Company i njihovog brenda Inside ove godine vas očekuje na sajmu namještaja i uređenja enterijera Sarajevo4Walls u sarajevskoj Zetri koji počinje 11. aprila i traje do 14. aprila.
"Naš namještaj je prisutan na sajmovima već 20 godina u kontinuitetu i konstantno ulažemo u dizajn i razvoj proizvoda. Naši arhitekti posjećuju svjetske sajmove, prate trendove i idu u korak sa inovacijama i dostignućima u ovoj oblasti. Želimo prezentirati nove koncepte na tržištu BiH, ali i u inostranstvu", izjavio je Suad Ećo, generalni direktor firme Ećo Company.

Izrazio je posebno zadovoljstvo što će se proizvodi iz Inside asortimana i ove godine naći na najvećem sajmu namještaja i uređenja enterijera u BiH.
"Naši arhitekti i dizajneri ispunjavaju i najkompleksnije zahtjeve za uređenjem enterijera, a velika prednost naše kompanije jeste što izrađujemo namještaj koji je prilagodljiv prostoru. Sve je to nešto što ljudi mogu očekivati u Insideu i što će moći pogledati na sajmu", naveo je Ećo.

Ova bosanskohercegovačka kompanija u proteklim se godinama sa brendom Inside nametnula kao lider u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja enterijera, sa velikim brojem realiziranih projekata u BiH i inostranstvu. Prepoznatljivi su po modernim i originalnim projektnim rješenjima za privatne i poslovne enterijere.

"Početkom ove godine nastavili smo uspješan rast i razvoj iz prethodnih godina, pogotovo na izvoznim tržištima. U posljednja tri mjeseca realizirali smo projekte opremanja privatnih enterijera u Njemačkoj, Austriji, Luksemburgu i Norveškoj. Pored toga, pristuni smo i u segmentu opremanja poslovnih enterijera, te trenutno opremamo jedan hotel u Frankfurtu, dok na domaćem tržištu radimo na projektima za Addiko Bank, Al-Shiddi grupaciju, AT Store i brojne druge renomirane kompanije", kazao je Ećo.

Na ovogodišnjem sajmu firma Ećo Company će predstaviti novu kolekciju sofa, a bit će izloženi i brojni drugi proizvodi iz asortimana ove kompanije.

Stručno osoblje firme Ećo Company izrađuje namještaj po mjeri vrhunskog kvaliteta, te je u mogućnosti opremiti svaki privatni ili poslovni enterijer i to izradom kuhinja, trpezarija, plakara, dnevnih, dječijih, spavaćih i radnih soba.
Posjetiocima sajma kojima je potrebna usluga kompletnog opremanja privatnog ili poslovnog enterijera na raspolaganju će biti arhitekti i dizajneri enterijera Inside dizajn studija koji mogu ponuditi vrijedne savjete, kako bi taj prostor učinili mjestom ugodnog rada i življenja.

Inače, proizvodi firme Ećo Company izloženi su u salonu namještaja u sarajevskom naselju Stup gdje možete odabrati idealan namještaj za vaš dom ili poslovni prostor.

Za više informacija o Ećo Company i namještaju brenda Inside Furniture & Interior Design posjetite web stranicu www.inside.ba ili Facebook stranicu.

Također, možete im se obratiti direktno putem maila [email protected] ili telefona 033/766-800.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.