Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mater him sretnu...
Para na paru, uš na fukaru
Sad će ovi nebeski letači reći da je to njihovo bilo dok vikinzi nisu došli na tu svetu zemlju i protjerali ih sa VEČNIH ognjišta
Nek je sa srecom
Našli minerale, a nisu se morali odreći Kosova.
Viču da u nas ima neki Faćkin potok đe je Hamo vidio da nešto sjevucka dok je išo iz Patkove kafane. Ja bih istraživanje kreno bagerom otale!
Norveska je jedna od najskupljih zemalja sa porezima na platu od 25% za ozenjene, za samce 30%, dok je porez 50% za one koji primaju preko 700 0000 NOK godisnje. Norveska je osim toga i najdosadnija zemlja na svijetu. Obrazovni sistem je prosjecan, a dokaz za to je cinjenica da je Norveska bila na 45 mjestu na zadnjem PISA testiranju, sto je daleko od Finske, koje je bila na 5 mjestu, kao najbolja drzava iz Evrope.
Neka tebe u Bosni 🤣
Eh tesko onim u Norveskoj sa 700 000 NOK godisnje ( oko 5500 eura mjesecno ) . A ti uzmi svojih 800 KM i vici jesam bogat .
Ali mi smo zlato našli u Srbiji
Živim i radim u norwav fina zemlja za zaradit ali za život ne hvala
Jbt... kad krene - krene! Prvo su vijekovima jeli prijesnu haringu, a onda otkiše naftu. Pa, kae, najveće nalazište nafte u Evropi. Potom otkriše veliko nalazište dijamanata... sad ovo...
Hocel' I tamo najnoviju demokratiju sprovoditi ili ce se boriti protiv neonacista sada?
Para na paru, uš na fukaru...
eto Amerikanaca da "zavedu" demokratiju i red
Amerika.je davno došla...
Norveška je drevna ruska zemlja
Para na paru
sad ce Amerika pokucat na vrata! izmislit ce neki konflikt