Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebeš robu koju kad kupuješ niti možeš vidjeti niti možeš opipati, tutnu ti nekakav katolog,uljepšan u fotošopu i naručiš artikl preko pošte i onda se sam yebeš nit je to ono što si mislio da je nit je kvalitetno i da bi vratio opet u poštu i plaćaj i u ovom slučaju samo pošta profitira
kapitalizam-robovlasnistvo,160 radnika-50 mil euro zarada-sta da se kaze vise?????
Nisu imali premalu ponudu nego je roba koju su prodavali bila zadnji bofl made in China. Bili su u Bihaću i otišli su vrlo brzo jer se roba koju su prodavali mogla nabaviti u kineskim prodavnicama puno jeftinije. A prodaja nema nikakve veze s krizom. Postoje poduzeća koja baš profitiraju od krize. Uostalom i krojačima i obućarima sada bolje ide jer ljudi manje kupuju a više popravljaju.
Reče ekspert za sve i svašta... SarajlijiČica.
Pametnjakovicu....informiraj se prije pocnes lupetati. Bili su i u BiH prije par godina. Nisu vise. Imali su premalu ponudu (kao i u HR doduse) uporedjujuci sa Neckermann-om u DE, NL....mozda je i do toga sto nisu uspjeli. Malena ponuda, a i sto nude nije nesto, moglo je i bolje.
Sreća pa se iz BiH ne povlače. Jer nikad nisu ni došli. Ali doći će 2013. Hidžretske, umalo ne zaboravih.
Koliko evra rekoste?
mozete barem ispraviti parvopis kada kopirate clanke.
sasvim jednostavno objasnjenje... jos uvijek je kriza...planovi se ne ispunjavaju, prihodi padaju jos od 2008- al realni prihodi ne napuhani a troškovi rastu... sve dosada što su izjavili i prikazali kao pozitivni korak naprijed...je čista laž kriza nije zaustavljena...drzave su sve vise zaduzene i vanjski i unutrašnji... kriza će jedino da prodje ili ako neko MAGIČNOM RUKOM ukloni sve moguče dugove u svijetu kako drzavne tako i privatnih i pravnih lica... ili ako ne bude 3 svjetski rat pa se to sve ne izbrise u vatri...