Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozitivna je vijest da su pregovori propali.
Super, nikome ne treba SAD otrov
E ovo je vec nesto pozitivno,sad ce opet rat negdje u europi ,pod to negdje mislim kod nas jer mi samo za to i sluzimo. Jednom ovce uvijek ovce.
ima Bosna neki ugovor o slobodnoj trgovini, može li da posluži?
pa amerikanci hoce gmo da izvoze, i tu se ne slazu
Dodik žestoko napao Ahmetovića: Maloljetne djevojčice prisiljavao je na svašta ahhahahhahahhahahahhahahhaaa
Ne bih se iznenadio nekog zemljotresa ili poplave u eu zbog ovoga,dosta puta su skretali paznju sa ovog sporazuma,raznim isceniranim napadima i prepadanja ljudi sirom eu da su ugrozeni od nekoga hiljadama kilometara daleko,ali tesko je ljudima to objasniti,treba sami da shvate,da otvore oci i razmisle svojom glavom,a ne sta kazu "mediji" koji su pokretacka snaga svega sto se desava,i naravno u rukama onih koji kreiraju danasnje stanje u svijetu...
alau egber
vidi ti ojrope, svugdje korijene prosirila, hoce sada i ameriku da unistava...
@zlajapravaraja MISLIŠ ENGLEZI SU NAPRAVILI AMERIKU A KRALJICA IZDAJE NAREĐENJA PENTAGONU ŠTA I KAKO DALJE,KOJA ZEMLJA,KOJI NAROD ,KOJA KOLONIJA?
@nestoiznad2 Pa svaba porijeklom je najvise u SAD-u 50 milijuna...
Vijest za muštuluka!!! Samo dragi Bog zna šta bi se desilo samo da Amerikanci počnu izvoziti svoje GMO proizvode, a da ne pričam o monsantovom sjemenu i raznim preparatima.. Znam da zvučim kao teoretičar zavjere, ali nevjerovatne se stvari dešavaju iza scene, a dobar dio toga je objašnjen u knjizi "Sjeme uništenja"..Možete ukucati na google "Adam Pusztai" , malo istražujte, bit ćete u najmanju ruku iznenađeni, šta sve Amerikanci i Britanci nisu u stanju uraditi..
"Tko kontrolira hranu kontrolira ljude, tko kontrolira energiju kontrolira kontinente, onaj tko kontrolira novac kontrolira cijeli svijet", Henry Kissinger
@ajan.2309 vidi se da su ti englezi i amerikanci guzili zenu i djecu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Хитлер је сам рекао, пред сам пад Берлина, да се Нијемци нису показали достојнима титуле Мастер Расе, већ да она припада Русима.
..neće li "svjetionik demokracije", u to ime, izazvat još koji lokalni "evropski ratić"?
Šta imaš protiv nas Jevreja?